Ana sayfa Dizi Haberleri Roman mahallesinde geçen Üç Kuruş’u roman vatandaşlar çok sevdi!

Roman mahallesinde geçen Üç Kuruş’u roman vatandaşlar çok sevdi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin aylardır beklenen dizisi Üç Kuruş bu hafta ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizi izleyicilerin beklentisini gerçekleştirdi ve çok sevildi. Bir roman mahallesinde geçen ve romanların hayatını konu alan dizi romanlar tarafından da çok sevildi.

Ay Yapım’ın Show TV için çektiği Üç Kuruş, bir roman mahallesi olan Çıngıraklı’da geçiyor. Hikayenin kahramanları da roman. Tarih boyunca tüm toplumlar tarafından dışlanmış romanların hayatına farklı gözle bakan ve ezilmişliklerine dikkat çeken dizi aslında izleyicilere güzel bir mesaj da veriyor.

Show TV’nin Ebru Akel ve Murat Güloğlu tarafından sunulan sabah kuşağı haberleri de diziyi Romanların nasıl bulduğunu merak etmiş ve bir haberini yapmış. Ortaya çıkan haber gösteriyor ki Romanlar, kendi hayatlarını anlatan bu diziyi çok sevmiş.

Haberde röportaj yapılan roman vatandaşlar diziyi çok gerçekçi ve samimi bulduklarını, hislerine tercüman olduğu için de çok sevdiklerini belirtiyor. Dizinin kendi mahallelerini çok güzel temsil ettiğini belirtiyor.

Başrollerini Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç’un paylaştığı Üç Kuruş’ta ayrıca Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Civan Canova, Ercan Kesal, Mustafa Kırantepe, Uğur Yıldıran, Umutcan Ütebay, Damla Makar, Melissa Yıldırımer, Aytaç Uşun, Süreyya Kilimci, Cenk Kangöz, Alişan Uğur, Burak Altay, Muttalip Müjdeci, Asena Girişken, Tuğçe Yolcu, Erkan Üçüncü, Aylin Engör, Volkan Kıran, Özkan Özipek, Ömer Çobanoğlu ve Ömer Civan Şit gibi isimler yer alıyor.

Üç Kuruş dizisi, romanların hayatına farklı bir bakış açısı getiriyor. Roman mahallesi Çıngıraklı’da geçen Üç Kuruş’un hikayesi polis, mafya ve seri katil üçgeninde gelişiyor.