Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Özge Gürel İtalya’da büyük bir anlaşmaya imza attı!

Özge Gürel İtalya’da büyük bir anlaşmaya imza attı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Can Yaman’la birlikte başrolünü paylaştığı Dolunay ve Bay Yanlış dizileriyle İtalya’yı fetheden Özge Gürel, bu ülkede bir anlaşmaya imza attı. Özge Gürel, bir İtalyan markasının yüzü oldu.

Bugüne kadar birçok başarılı yapımda rol alan, Can Yaman’la birlikte başrolleri paylaştığı Dolunay’la adını geniş kitlelere duyurmayı başaran Özge Gürel bir süredir ekranlarda yok. Gürel, son olarak geçen yıl yine Can Yaman’la başrolünü paylaştığı Bay Yanlış dizisiyle ekrana gelmişti.

Özge Gürel İtalya'da büyük bir anlaşmaya imza attı! 8

Romantik komedi türündeki dizi Can Yaman ve Özge Gürel’e rağmen reytinglerde başarılı bir sonuç alamamış ve 14. bölümde final yapmıştı. Bay Yanlış Türkiye’de tutmadı ancak İtalya’da izlenme rekorları kırdı.

Kısa süre önce İtalya’da yayınlanmaya başlayan Bay Yanlış, zaten ülkede çok tanınan Can Yaman’ın ününü perçinlerken Özge Gürel’in de ülkedeki adını geniş kitlelere duyurmasını sağladı.

Özge Gürel İtalya'da büyük bir anlaşmaya imza attı! 9

İtalya’da arkasına aldığı bu rüzgar Gürel’in bu ülkede yeni bir anlaşma yapmasını sağladı. Özge Gürel, İtalyan spor giyim markası Pyrex’le bir anlaşmaya imza atarak markanın yüzü oldu.

En son 2020 yılında rol aldığı Bay Yanlış’tan sonra herhangi bir projede yer almayan oyuncunun adı yeni çekilecek Yalıçapkını isimli dizi için geçiyor. Başrolünde Çağatay Ulusoy’un yer alacağı açıklanan dizinin kadın oyuncusu için Özge Gürel’in yanı sıra Neslihan Atagül’ün isminden bahsediliyor. Ancak hala resmi bir açıklama yok.