Ana sayfa Dizi Haberleri Kaan Yıldırım’ın yeni dizisi Sipahi’ye ilk güven oyunu Pınar Deniz verdi!

Kaan Yıldırım’ın yeni dizisi Sipahi’ye ilk güven oyunu Pınar Deniz verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yargı dizisinde başrolde yer alan Pınar Deniz ile sevgilisi Kaan Yıldırım’ın ilişkilerinde her şey yolunda gidiyor. İkili, magazin muhabirlerine mutluluk pozları verirken, Kaan Yıldırım yeni dizisi Sipahi için de hayranlarını heyecanlandıran müjdeyi duyurdu.

Show TV’de ekranlara gelmesi beklenen Sipahi dizisinin çekimlerinin ne zaman başlayacağı çok merak ediliyordu. Ön hazırlıkları bir süredir devam eden dizi için ekibin bir araya geldiği ve sette çalışmaların başladığını Kaan Yıldırım duyurdu. Dizi için 3 ay önce anlaşma yaptığını anlatan oyuncu, sıkı bir ön hazırlık çalışması yaptığını da anlattı. Önceki gün açıklamada bulunan Kaan Yıldırım, “Sete çıktık, ilk gün güzel geçti. Heyecanlıyız, daha var dizinin çıkmasına çalışıyoruz, set başladı” şeklinde konuştu.

Kaan Yıldırım'ın yeni dizisi Sipahi'ye ilk güven oyunu Pınar Deniz verdi! 8

Oyuncu, ön hazırlıklarda bir hayli çaba harcadı ve farklı eğitimler aldı. Kaan Yıldırım, “3 ay oldu ben anlaşalı, sıkı bir hazırlık çalışması geçirdik. Atış talipleri yaptık, güzel geçiyor, çok keyifli” dedi.

1986 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Kaan yıldırım en son Hekimoğlu isimli diziyle 2019-2021 yılları arasında ekranda yer almıştı. Oyuncu, 1,5 yıla yakın bir süre dinlendikten sonra yeniden sete çıkmanın da heyecanını yaşıyor.

Dizide bir istihbarat ajanı olan Korkut Ali Türkoğlu isimli karakteri canlandıracak olan Kaan Yıldırım, aksiyon dolu sahnelerle muhtemelen Kasım ayı içinde ekranda izleyicilerle buluşacak. Dizinin oyuncu kadrosu da çok etkili isimlerden kuruldu.

Özge Gürel ile Kaan Yıldırım partnerliğini izleyeceksiniz. Daha önce Yargı dizisinde yer alan Başak Gümülcinelioğlu da Sipahi dizisinin kadın başrollerinden birisi olarak öne çıkacak. Nurettin Sönmez, Kerem Alışık, Çağdaş Onur Öztürk, Sinan Tuzcu, Erkan Bektaş, Gözde Okur gibi tanınmış isimlerden oluşturulan kadroda başka birçok isim daha var.

Kaan Yıldırım'ın yeni dizisi Sipahi'ye ilk güven oyunu Pınar Deniz verdi! 9

Dizinin hikayesinin de derinlikli olacağı geniş oyuncu kadrosundan belli olurken, Sipahi dizisi ile birlikte Kaan Yıldırım da kariyerinde yeniden dizisiyle gündem olma fırsatını elde etmiş olacak.

Bir süredir Pınar Deniz ile yaşadığı aşk ile gündemde yer alan Kaan Yıldırım, önümüzdeki günlerde Sipahi dizisinin setinden gelecek paylaşımlarla, gündemde yerini almaya başlayacak.

Pınar Deniz, sevgilisinin son dönemde dizi için yoğun bir çalışma içine girdiğini, kendisinin de Sipahi dizisinin senaryosunu okuduğunu ve çok başarılı bir proje olacağını düşündüğünü açıkladı. Oyuncu, “Ben de okudum senaryolarını, çok başarılı olacağını düşünüyorum, Kaan da çok başarılı, inşallah çok güzel olur” dedi.