Ana sayfa Sosyal Medya Cemre Baysel ayrılık acısını Kıbrıs’ta atıyor!..

Cemre Baysel ayrılık acısını Kıbrıs’ta atıyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Güzel oyuncu Cemre Baysel bir süredir, Baht Oyunu dizisinde birlikte başrolde yer aldığı meslektaşı Aytaç Şaşmaz ile birlikteydi.

Çiftin cephesinde geçtiğimiz haftalarda sürpriz bir gelişme yaşandı.Birbirlerini sosyal medyan takip etmeyi bırakan ikilinin bu hamlesi ayrılık iddialarını güçlendirdi.

Ayrılık haberleri hakkındaki sessizliğini  koruyan Camre Baysel Kıbrıs’ta ortaya çıktı. Oyuncu Girne’de kaldığı otelden art arda pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı.

Cemre Baysel ayrılık acısını Kıbrıs'ta atıyor!.. 8

Oyuncunun, “Güneş yerinde” notunu düştüğü paylaşımına hayranları tarafından, “Çok güzelsin”  ve “Sen inanılmaz bir kadınsın” şeklinde binlerce yorum yapıldı.

Bazı takipçileri ise, ayrılık haberleriyle gündeme gelen Cemre Baysel’in bu fotoğraflarla “Her şey yolunda” mesajını vermek istediğine dikkat çektiler.

Cemre Baysel ayrılık acısını Kıbrıs'ta atıyor!.. 9

Öte yandan çiftin sosyal medya hesaplarında birbirlerini takip etmeyi bırakırken beraber oldukları fotoğrafları kaldırmamaları da dikkatlerden kaçmadı.

Cemre Baysel Kıbrıs’tayken, Aytaç Şaşmaz’da yeni dizisi Darmaduman için sette. Oyuncu 27 Ekim’de Fox TV’de hayranlarıyla buluşacak. Sosyal medya hesabından sık sık diziyle ilgili paylaşımlarda bulunan Aytaç Şaşmaz, geçtiğimiz günlerde bir mekandan çıkarken görüntülenmiş ve basın mensuplarının ayrılık ile ilgili sorularına “Konuşmak istemiyorum” cevabını vermişti.