Ana sayfa Dizi Fragmanları Kaderimin Oyunu dizisinde acılar katlanarak artıyor!

Kaderimin Oyunu dizisinde acılar katlanarak artıyor!

tarafından ker_def

Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan NGM Medya imzalı ‘Kaderimin Oyunu’, yeni bölümüyle cuma günü izleyici ile buluşuyor. Başrollerinde; Öykü Karayel, Akın Akınözü ve Sarp Apak’ın yer aldığı ‘Kaderimin Oyunu’, nefes kesen hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla herkesi ekran başına kilitleyecek.

İlk bölümüyle Star TV’ye göre gayet iyi reytingler alan Kaderimin Oyunu’nun tekrar bölümlerinin de ilgi görmesi önemli bir mesaj oldu. İzleyiciler diziyi fark etti ve ikinci bölümde önemli bir reyting yükselişi bekleniyor. Dizinin Star TV’nin bu sezon yaşadığı dizi sorunlarını aşabilecek bir yapım olarak görülmesi de önemli bir başka detay.

Kaderimin Oyunu dizisinin 10 Aralık Cuma akşamı saat 20.00’da yayınlanacak ikinci bölümünde neler yaşanacağı da merakla bekleniyor. Acıların ve duyguların artacağı bir bölüm izleyeceksiniz. Peki ikinci bölümde neler olacak?

Kaderimin Oyunu dizisinde acılar katlanarak artıyor! 7

Asiye’nin yıllar sonra Cemal’le karşılaşması ikisi içinde büyük bir yıkım olur. Hastanede yoğun bakımda yatmakta olan Mahir, Asiye’nin çocuklarını korumak için söylediği yalanla kendini hiç düşünmediği bir oyunun içinde buldu.

Harun’un yıllardır sakladığı büyük sır da gün yüzüne çıkacak. Herkesin yüzleştiği bu gerçek, Demirhan ailesinin tüm dengelerini değiştirirken, Asiye ve Cemal de yeniden karşı karşıya geleceklerdir.

Yapımcılığını Nazlı Heptürk’ün yaptığı, Yapımını NGM Medya’nın üstlendiği ‘Kaderimin Oyunu’nun yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak oturuyor.

Dizinin senaryosunu ise Gül Abus Semerci kaleme alıyor. ‘Kaderimin Oyunu’, iki çocuğuyla genç yaşta hayata tutunmaya çalışan Asiye’nin hayatını ekrana getirecek…