Ana sayfa Foto Galeri Kadın dizisinde herkesin içinin yağları eridi adeta! Şirin fena köşeye sıkıştı!

Kadın dizisinde herkesin içinin yağları eridi adeta! Şirin fena köşeye sıkıştı!

tarafından zk zk

Kadın dizisinde herkesin içinin yağları eridi adeta! Şirin fena köşeye sıkıştı! 7

Bahar’ın çocuklarının kendisinin hastalığını bilmesini istemediklerini öğrenen Şirin, bu kez çok çirkin bir oyuna çocukları alet etti.

Nisan’ı kapı dinlemesi konusunda teşvik eden Şirin, odasına çekilip olacakları beklemeye başladı.

Hastalığının akıbetini anlatan ve tedavisinin cevap vermemesi halinde yaşanacak kötü durumda çocuklarına annesinin bakmasını isteyen Bahar’ın sözlerini duyan Nisan, odadan fırlayıp Bahar’a tepki vermeye başladı. Bu sırada uyanan Doruk da gelip ağlamaya başlayınca Şirin, yarattığı kaosun sevincini odasında yaşamaya başladı.

Ancak Nisan, kapı dinlemesini teyzesinin söylediğini anlatınca herkes şok oldu. Her seferinde daha da acımasızca oynayan Şirin’in bu durumdan nasıl kurtulacağını bilemiyoruz ancak Enver, bu kez sert bir rest çekerek Hatice ve Şirin’i evde yalnız bıraktı ve Bahar ve çocuklarla birlikte onların evlerine gitmeye karar verdi.

Bahar’ın tek başına çocuklarına bakma şansı olmadığını bilen Enver’in gidişi, Hatice’yi daha da sarstı.

Her hafta yayınlanan yeni bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitleyen Kadın dizisinin 18. bölümü de şimdiden merak konusu oldu. Yeni bölüm tanıtımı ise izleyenlerin içinin yağlarını bir kez daha eritti. Her şeyi farkeden Hatice, Şirin’e öyle şeyler söyledi ki herkesi şaşırttı.

İşte yeni bölüm tanıtımı: