Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinde kimine göre önemli, kimine göre önemsiz yenilik!

Kadın dizisinde kimine göre önemli, kimine göre önemsiz yenilik!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz –Kadın dizisinde 3 sezon süren izleyicilerin bir çilesi sona erdi! Fox TV ekranlarının sevilen dizilerinden Kadın, yoluculuğuna devam ediyor. 74. bölümüyle 3 Aralık Salı akşamı yeni bölümü yayınlanacak olan dizide önemli bir değişiklik var.

Kimi izleyiciler için önemli, kimi izleyiciler için üzerinde bile durulmaya değmez bir değişiklik bu… Özge Özpirinçci’nin canlandırdığı Bahar karakterinin 3 sezon sırtından çıkartmadığı yeşil paltosuna veda ediyoruz. Enver dede yeni bir palto yaptı ve Bahar’ın imajı değişti.

Dizinin takipçileri bu değişikliği hemen fark etti ve sosyal medyadan yaptıkları yorumlarla değişiklik için teşekkür etti.

Kadın dizisinde kimine göre önemli, kimine göre önemsiz yenilik! 7

“Enver dede Allah razı olsun, palto yapıp bizleri yeşil paltodan kurtardığın için, 3 sezondur bunalım yaptı” diye yazdı. Bir dizi hayranı pantolon da dikmesini istedi.

Bir başka dizi hayranı ise “Bir de Ceyda’ya yeni tayt dikse güzel olur” diyerek espri yaptı.

Bahar’ın Şirin’i ezdiği sözleri de hayranların büyük beğenisini kazandı. Bahar’ın hep böyle olmasını isteyen izleyiciler, Şirin’in düştüğü durumdan da çok memnun kaldı.