Ana sayfa Dizi Haberleri Sandık Kokusu dizisi önümüzdeki bölümlerde yeni bir sıçrama daha yapabilir!

Sandık Kokusu dizisi önümüzdeki bölümlerde yeni bir sıçrama daha yapabilir!

tarafından ker_def

Çarşamba akşamları artık Kuruluş Osman dizisinin çok güçlü bir rakibinin oluşmaya başladığını gözlemlemekteyiz. Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Necip Memili ile Metin Akdülger’in başrollerinde yer aldığı Sandık Kokusu isimli dizi çok iyi bir reyting çıkışı sergiledi.

Geçtiğimiz çarşamba akşamı AB grubunda elde edilen birincilik ile birlikte Kuruluş Osman dizisine rakip olabilecek bir yapımın ortaya çıktığını da görmüş olduk.

Böylece uzun bir aradan sonra Burak Özçivit’in başrolünde yer aldığı Kuruluş Osman dizisi zirveden AB grubu özelinde inmiş oldu.

Sandık Kokusu dizisinin önümüzdeki bölümlerde reytinglerini daha da yukarıya taşıma ihtimali de bulunuyor. Bu durumda Kuruluş Osman ile tüm izleyici gruplarında sert bir reyting rekabetinin yaşanabileceğini belirtelim.

Tabii ki Sandık Kokusu dizisinin henüz kemik izleyici kitlesi oluşmadı ve önümüzdeki bölümlerde hikayenin nasıl ilerleyeceği belirleyici olacaktır.

Peki 4. yeni bölümde izleyicileri neler bekliyor?

Show TV’nin yapımını O3 Medya’nın üstlendiği dizisi Sandık Kokusu’nun merak uyandıran dördüncü bölüm tanıtımı yayınlandı.

Karsu ve Filiz’in yüzleşip birbirine sert sözler sarf ettiği anların ekrana geldiği tanıtımda baş başa yemek yiyen Karsu ve Atilla’nın arasında başlayan arkadaşlık dikkat çekiyor.

Atilla bir adam hakkında ona ders verilmesi konusunda emir verirken, Reha’nın saldırıya uğradığının görülmesi akıllara “Atilla, Reha’ya bir şey mi yaptı?” sorusunu getiriyor.

Diğer tarafta Reha’nın kardeşi Lale’nin gelişiyle dengelerin nasıl değişeceği de merakla bekleniyor.

Senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün kaleme aldığı, kreatif danışmanlığını Zeynep Günay’ın yaptığı, yönetmen koltuğunda Nezaket Coşkun’un oturduğu “Sandık Kokusu”nun başrollerinde Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili gibi başarılı isimler yer alıyor.

Sandık Kokusu yeni bölümüyle 27 Aralık Çarşamba saat 20.00’de Show TV’de.