Ana sayfa Sosyal Medya Kadın gücü Yargı dizisindeki Ceylin karakteri ile özdeşleşti, bu bir Pınar Deniz başarısı!

Kadın gücü Yargı dizisindeki Ceylin karakteri ile özdeşleşti, bu bir Pınar Deniz başarısı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Pınar Deniz, Yargı dizisinde canlandırdığı Ceylin karakteri ile son dönemin en çok konuşulan isimlerinin başında geliyor. Senarist Sema Ergenekon’un her bölümde izleyenleri şaşırtan hikaye kurgusu ve başarılı oyunculuklar ile yükselen Yargı dizisi, Pınar Deniz’in de kariyerinde çok özel bir yere sahip.

Oyuncu dizi ile gelen büyük popülerliğin ardından çeşitli davetlerde de yer alarak sosyal sorumluluk adımları atmayı ihmal etmiyor. Brand Week İstanbul kapsamında bir söyleşiye katılan ünlü oyuncu, sokak tacizine karşı durmanın önemine işaret etti.

Oyuncu, 5 D Eğitim programına katıldı ve önemli bir deneyim fırsatı yaşadı. Sokakta tacize uğradığı zaman kadınların o anda ne yapacağını bilemediğini ve büyük şok geçirdiğini ifade eden oyuncu, “Bir şok hali oluyor, bir anda oraya karışıyor olmak bir tedirginlik duygusu yaratıyor. Bu eğitimlerde aslında çok basit bir şeklide ne yapabileceğimizi, karşımızdaki insanın psikolojik tahribata uğramaması için etkili yöntemler sunuyor” diye konuştu.

5 D yönteminde vurgulanan başlıklar şöyle: “Dikkat Dağıt. Dahil Et. Delillendir. Doğrudan müdahale et. Dayanışma göster.”

Kadın gücü Yargı dizisindeki Ceylin karakteri ile özdeşleşti, bu bir Pınar Deniz başarısı! 7

Güçlü kadın hikayeleri anlatmanın kendisi için önemli olduğunu ifade eden Pınar Deniz, yer aldığı projelerde de özellikle buna dikkat ettiğine söyledi. Oyuncu, “Yer aldığım projelerde gücünü keşfeden kadınlara hayat vermeyi ve güçlü kadın hikâyeleri anlatmayı çok seviyorum” diyerek senaryo tercihinde bu durumun öne çıktığını da kabul etmiş oldu.

Ceylin hikayede güçlü ve aynı zamanda da hırslı ve başarılı bir avukat olarak yansıtılıyor. Ceylin, baskın bir kadın karakteri ve izleyiciler de onun bu kendi ayakları üzerinde durma çabasını takdir ediyor.

Pınar Deniz için aslında bu imajı vermek de çok değerli bir şey. Oyuncu kadının gücüne inanıyor ve “Kendimizi keşfedip, her şeyi yapabilecek gücü içimizde bulduğumuzda bizden güzeli yok” diyerek de hemcinslerini cesaretlendiriyor.