Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisi şapka çıkartılacak bir istikrar abidesi oldu!

Yalı Çapkını dizisi şapka çıkartılacak bir istikrar abidesi oldu!

tarafından ker_def

Star TV ekranında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Yalı Çapkını dizisi, her hafta öyle başarılı reyting sonuçları elde ediyor ki, artık bu büyük ilginin tesadüf ya da sıradan bir şey olduğunu söylemek mümkün değil.

Dizinin hikayesi milyonlarca izleyicinin içine işledi ve her hafta reytinglerde elde edilen çift haneli oranlar başarının sürekliliğini kanıtlıyor. Bir dizi üst üstü çok yüksek reytingler alıyor ise, hikayenin ne kadar sağlam ve ne kadar akıcı olduğunu da buradan anlayabilirsiniz.

Dizinin sekizinci bölümü yine tüm izleyici gruplarında birincilikler elde etti ve yine iki kategoride çift haneli reytingler aşıldı. Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir’in başrolde olduğu “Yalı Çapkını” dizisinin elde ettiği bu istikrar da hikayenin ve anlatım şeklinin gücü olarak değerlendiriliyor.

Dizinin başrollerinde yer alan Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir ikilisinin de çok başarılı bir partnerlik süreci içinde bulunması, bu tercihin ne kadar isabetli olduğunun da katını.

Dizinin hikayesinde de çok önemli gelişmeler yaşanıyor. Yedinci bölümde Yusuf, Pelin’e yalıdan haberler vermeye başladı. Esme hastalanınca onu ziyarete giden Seyhan geceyi annesiyle geçirdi. Bunun üzerine Pelin’le dışarı çıkan Ferit ehliyetini kaptırdı. Suna’nın Ferit’i öptüğünü öğrenen Kazım; Suna’yı onu isteyen görücüye vermek için harekete geçti. Ferit’ten ablasını kurtarmak için yardım isteyen Seyran’a Ferit de kendi şartını koştu.

“ Yalı Çapkını”, 9. yeni bölümüyle Cuma Star’da yayınlanacak ve istikrarlı bir şekilde yine tüm kategorilerde birincilikler elde etmesi bekleniyor.