Ana sayfa Sosyal Medya Kadın’ın Şirin’i, Kuruluş Osman’ın Lena’sı Seray Kaya’nın veda paylaşımı!

Kadın’ın Şirin’i, Kuruluş Osman’ın Lena’sı Seray Kaya’nın veda paylaşımı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Seray Kaya, 3 sezon boyunca yer aldığı Kadın dizisinde canlandırdığı Şirin karakteri ile büyük bir popülerlik kazandı. Kariyerinin en güçlü çıkışına imza atan oyuncu, hak ettiği ilgiyi de gördü. Sosyal medyada hızla hayran kitlesini artırmakta olan oyuncu, yeni rolüyle de büyük destek görüyor.

atv ekranında yayınlanan Kuruluş Osman dizisine 2. sezonun başında katılan Seray Kaya, Şirin’den sonra bambaşka bir karaktere imza atıyor… Lena olarak izlediğimiz oyuncu, tarihi dizide yer almanın da hem keyfini hem de farkını yaşıyor. Kuruluş Osman, çok geniş bir izleyici grubuna hitap ettiği için Lena karakteri ile oyuncu adını daha da çok duyurma fırsatı buldu.

Kadın'ın Şirin'i, Kuruluş Osman'ın Lena'sı Seray Kaya'nın veda paylaşımı! 8

Sosyal medyada da yaptığı paylaşımlarla göz dolduran ünlü oyuncu, güzelliğini de sergilediği 2020 yılına veda pozlarıyla göz doldurdu. “Teşekkürler Hayat, 2021” mesajıyla aşağıdaki fotoğrafını yayınlayan oyuncuya takipçilerinden binlerce beğeni geldi.

Seksi haliyle göz dolduran, köpeğiyle de sempatikliğini sergileyen Seray Kaya’ya güzel ve mutlu, sağlıklı yıllar dileyen takipçileri, tarzını da çok beğendiklerini ifade eden yorumlar yaptı.

Kadın'ın Şirin'i, Kuruluş Osman'ın Lena'sı Seray Kaya'nın veda paylaşımı! 9