Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’in Mustafa’sını unutun, Sinan Tuzcu yeni dizisinde tam zıt karakterde!

Sen Anlat Karadeniz’in Mustafa’sını unutun, Sinan Tuzcu yeni dizisinde tam zıt karakterde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son Yaz dizisi, 1 Ocak Cuma yani bu akşam ilk bölümü ile Fox TV ekranında izleyicilerle buluşacak. Ali Atay, Funda Eryiğit, Alperen Duymaz ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yan karakterlerinde de önemli oyuncular bulunuyor. Bu isimlerden birisi de Metin Yaman olarak izleyeceğimiz Sinan Tuzcu olacak. Emre Karayel, Şebnem Dönmez, Arif Pişkin gibi isimlerle birlikte aynı sette buluşan Sinan Tuzcu’yu hayranları tanımakta zorlanacak.

Özellikle de Sen Anlat Karadeniz dizisinin hayranları, Mustafa karakterinden sonra ekrana bambaşka bir tarzda ve çok farklı bir karakter ile dönecek olan Sinan Tuzcu’dan bir hayli etkilenecek gibi görünüyor. Oyuncu, Çeşme’de çekimleri yapılan dizide Mustafa karakterinden çok farklı bir imaj sergiliyor.

Bu noktada da Sen Anlat Karadeniz dizisi hayranları Sinan Tuzcu’yu tanımakta zorlanacak. Peki nasıl bir karakter bulacaksınız. Ailenin kendisi için çok önemli olduğu birisi Metin Yaman. Zaten bu yönü ile Mustafa ile benzer. Ancak ayrıştıkları noktalar çok fazla.

Sen Anlat Karadeniz'in Mustafa'sını unutun, Sinan Tuzcu yeni dizisinde tam zıt karakterde! 8

Metin Yaman karakteri; sakin, rahat, eğlenceli, çok sosyal, keyfine düşkün, meraklı, ailesine düşkün, titiz, gerginlikten hiç hoşlanmayan, entelektüel, hoş sohbet, kibar, şanslı birisi. Yani bu yönleriyle de Sen Anlat Karadeniz’dekinden çok farklı bir Sinan Tuzcu’yu ekranda bulacaksınız.

Tuzcu, dizideki karakteri hakkında açıklamalarda bulundu. Dizinin sıcak bir iş olduğuna vurgu yapan oyuncu, “Aile draması, gerçek bir iş. Bütün setteki oyuncular da senaryo da ekstra bir şey yapmıyor, olması gerekeni yapıyor. Sıcak, herkes gibi bir şey bekliyor seyirciyi sanırım. Aslında kendini görecek seyirci Son Yaz’da” diye konuştu.

Son Yaz oyuncularının röportajını videoda bulabilirsiniz.

Son Yaz dizisinde Sinan Tuzcu’nun canlandıracağı Metin Yaman karakterini tanıyalım:

Sakin, rahat, eğlenceli, çok sosyal, keyfine düşkün, meraklı, ailesine düşkün, titiz, gerginlikten hiç hoşlanmayan, entelektüel, hoş sohbet, kibar, şanslı, sevgi dolu bir koca ve baba…

Metin, varlıklı bir aileden geliyor. Yokluk çekmeden, hayatının bir günü bile sıkıntı yaşamadan büyümüş. Emel’le tanışıp evlenmek istediğinde, ailesi bu evliliğe karşı çıkmış. Ya Emel’den vazgeçecekmiş ya da ailesinin mirasından… Metin, hiç düşünmeden Emel’i seçmiş ve ailesini reddetmiş. Bir gün bile Emel’i seçtiği için pişman olmamış. Geriye dönüp bakmamış. Emel’e onun uğruna vazgeçtiği hayatını hatırlatıp, başına kakmamış.

Metin’in kızı Naz’la çok güzel bir baba kız ilişkisi var. Naz, babasının yakışıklı olması, ince zevk sahibi olmasıyla gurur duyuyor. Metin, nasıl göründüğüne özen gösteriyor.

Paçoz isimli bir teknesi var. Dalışa meraklı…

Sen Anlat Karadeniz'in Mustafa'sını unutun, Sinan Tuzcu yeni dizisinde tam zıt karakterde! 9

Dizinin Hikayesi:

İdealist Cumhuriyet Savcısı Selim Kara (Ali Atay), 8 yıl önce hapse yolladığı organize suç lideri Selçuk Taşkın’dan (Arif Pişkin) reddedemeyeceği bir teklif alır. Selçuk Taşkın, Savcı Selim Kara’nın bütün suç örgütünü çökertecek davasında, tanıklık yapmayı istemektedir. Ancak bunun için tek bir şartı vardır; oğlu Akgün Gökalp Taşkın’ı (Alperen Duymaz) Selim Kara’nın bizzat koruması…

Suç dünyası içinde büyümüş, tehlikeli ve sorunlu görünümünün ardında duygusal bir genç olan Akgün için bu kabul edilmesi güç bir durumdur. Hayat beklemediği bir yerden daha sınar Selim’i; İzmir’de çocukları ile yaşayan eşi Canan (Funda Eryiğit) boşanmak istemektedir. Ailesi ile işi arasında kalan Savcı Kara, baş belası olarak gördüğü Akgün’ü ailesinin yanına İzmir Çeşme’de bulunan Adalet Sitesi’ne götürmek zorunda kalır.

Selim’in beklenmeyen misafiri Akgün’ün gelişi site sakinlerinin tüm dengelerini altüst edecek; Ege’de başlayan bu rüzgâr, herkesin hayatını değiştirecek büyük bir fırtınaya dönüşecektir.