Ana sayfa Dizi Haberleri Şebnem Dönmez, Son Yaz dizisinin Serap Gök’ü olarak yine farklı yine çok alımlı!

Şebnem Dönmez, Son Yaz dizisinin Serap Gök’ü olarak yine farklı yine çok alımlı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son Yaz dizisi, 1 Ocak Cuma yani bu akşam ilk bölümü ile Fox TV ekranında izleyicilerle buluşacak. Fox ekranında yeni yılın ilk sürprizi olan Son Yaz, iddialı bir proje ve iyi reytingler alması bekleniyor. Projede yer alan isimlerden birisi de Şebnem Dönmez… Ünlü oyuncu, Serap Gök karakterine hayat verecek ve hayranlarını da şaşırtacak gibi duruyor.

Cuma akşamları daha önce Bay Yanlış ve Çocukluk dizileri ile reyting peşinde koşan Fox TV, beklediği sonuçları alamayınca şimdi de Son Yaz’ı izleyicinin karşısına çıkaracak. Ali Atay, Funda Eryiğit, Alperen Duymaz ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin etkili bir hikayesi var. Dizi oyuncuları da sosyal medyada paylaşılan videoda karakterlerine yönelik detaylar hakkında bilgiler verdi. Başroller dışında yan rollerde; Emre Karayel, Sinan Tuzcu, Şebnem Dönmez, Arif Pişkin gibi isimleri de izleyeceksiniz.

Serap Gök karakterine hayat veren Şebnem Dönmez, karakteri için vazgeçilmez olanın oğlu Kaan Gök olduğunu belirtti. Erdem Şanlı’nın canlandırdığı Kaan karakteri, Hafsanur Sancaktutan’ın canlandırdığı Yağmur’un da uzatmalı erkek arkadaşı konumunda.

Şebnem Dönmez, Serap karakteri için oğlu Kaan’ın çok önemli olduğunu belirtti. Oyuncu, “Hatta biraz fazla üzerine düşüyor bile olabilir. İlerleyen zamanla da sanki öyle bir yere evrilecek gibi görüyorum aralarındaki ilişki. Korumacı bir anne, babasız büyüttüğü için. Onun için oğlu ve oğlunun rahatı ve mutluluğu önemli” diye konuştu.

Serap Gök karakteri için dış güzelliğin de çok önemli olduğunu anlatan Şebnem Dönmez, genç kalmaya çalışan, fit ve güzel olmak için çabalayan, yıllara meydan okuyan bir anne olarak ekranda yerini alacak.

Şebnem Dönmez’in canlandırdığı Serap Gök kimdir?

Kaan’ın annesi… Çok güzel, çekici, kendine güvenen, inatçı, zeki, pasif agresif, stratejik, hırslı, ne istediğini bilen ve elde etmek için her şeyi yapabilecek olan, eğlenceli, cesur bir kadın… Yaşından daha genç gösteriyor. Gençliğinde katıldığı güzellik yarışmasında dereceye bile girmiş, bu yüzden güzelliğinin farkında ve onu ilerleyen yaşına rağmen korumaya son derece kararlı. Lükse düşkün… Şatafattan hoşlanıyor. Para hesabını yapmadan, canı ne isterse alıyor. Özellikle çanta takıntısı var. Pahalı çantalarını, kolunda gururla taşıyor. Kozmetiğe de meraklı… En çok yaşlanma karşıtı kremlere para bayılıyor. Takı takmayı seviyor. Vefat eden eşinden kalan evi ve mal varlığı var. Senelerdir de emlakçılık yapıyor. Serap, bu lüks yaşamını sağlayacak kadar çok para kazanmıyor. Kendisi çok farkında olmasa da parası çoktan suyunu çekti ve büyük bir borç batağının içinde…

Şebnem Dönmez, Son Yaz dizisinin Serap Gök'ü olarak yine farklı yine çok alımlı! 18

Erdem Şanlı’nın canlandırdığı Kaan Gök kimdir:

Yağmur’un uzatmalı erkek arkadaşı… Annesi Serap ile beraber yaşıyor. Babası, Kaan küçükken ölmüş. Olgun, aklı başında, dürüst, düşünceli, saygılı, sosyal, çevresi tarafından sevilen, başarılı, parlak, özgüvenli, sevgisini göstermekten gocunmayan, çalışkan, sakin görünen ama aslında gerçek duygularını hep içine atan, sportif, idealist, yakışıklı genç bir çocuk… Bu sene liseden mezun olmuş. Üniversiteye gidip, babası gibi hukuk fakültesinde okuyup, hâkim olmak istiyor. Her türlü sporla içli dışlı… Modern bir tarzı var. Annesi Serap, lüks yaşamayı sevdiği için oğlunu pahalı hediyelerle şımartıyor. Çok bakımlı…

Şebnem Dönmez, Son Yaz dizisinin Serap Gök'ü olarak yine farklı yine çok alımlı! 19

Dizinin Hikayesi:

İdealist Cumhuriyet Savcısı Selim Kara (Ali Atay), 8 yıl önce hapse yolladığı organize suç lideri Selçuk Taşkın’dan (Arif Pişkin) reddedemeyeceği bir teklif alır. Selçuk Taşkın, Savcı Selim Kara’nın bütün suç örgütünü çökertecek davasında, tanıklık yapmayı istemektedir. Ancak bunun için tek bir şartı vardır; oğlu Akgün Gökalp Taşkın’ı (Alperen Duymaz) Selim Kara’nın bizzat koruması…

Suç dünyası içinde büyümüş, tehlikeli ve sorunlu görünümünün ardında duygusal bir genç olan Akgün için bu kabul edilmesi güç bir durumdur. Hayat beklemediği bir yerden daha sınar Selim’i; İzmir’de çocukları ile yaşayan eşi Canan (Funda Eryiğit) boşanmak istemektedir. Ailesi ile işi arasında kalan Savcı Kara, baş belası olarak gördüğü Akgün’ü ailesinin yanına İzmir Çeşme’de bulunan Adalet Sitesi’ne götürmek zorunda kalır.

Selim’in beklenmeyen misafiri Akgün’ün gelişi site sakinlerinin tüm dengelerini altüst edecek; Ege’de başlayan bu rüzgâr, herkesin hayatını değiştirecek büyük bir fırtınaya dönüşecektir.