Ana sayfa Dizi Fragmanları Kağıt Ev dizisinde tufaya geldiler!

Kağıt Ev dizisinde tufaya geldiler!

tarafından ker_def

Star ekranında yayınlanan ‘Kağıt Ev’, pazartesi günleri izleyicisi ile buluşuyor. Başrollerinde; Erdal Beşikçioğlu, Nur Fettahoğlu, Tuvana Türkay, Can Nergis ve Nihal Koldaş gibi önemli isimlerin yer aldığı ‘Kağıt Ev’, 7 Haziran Pazartesi günü Star’da.

Yapımını O3 Medya, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez’in oturduğu ‘Kağıt Ev’in oyuncu kadrosunda ise; Helin Kandemir, Nejat Uygur, Bülent Gültekin, Yaşar Üzer, Bulut Teker, Tuğçe Aykut gibi birbirinden başarılı isimler de yer alıyor.

8. Bölüm Konusu ise şöyle: Ailesinden intikam almak için cinayeti üstlenen Mert, cezaevinde dedesiyle tanışır. İfade vermesi istenen Cemre yine inanılmaz oyunlarla hem polisi hem medyayı tufaya getirir. Azra’nın sapığı ile Cemre’nin yolları hiç beklenmeyen bir şekilde kesişecek ve bu karşılaşma ile Cemre tüm sırları öğrenecektir.

Hayatının en önemli dönüm noktasını yaşayan Aylin için ise yepyeni bir yol ayrımı yaklaşmaktadır. O yol ayrımı aslında sadece Aylin için değil; Cihan, Azra, Cemre, Mert ve hatta Bülent için de yaşanacaktır.

Yayın Günü: 7 Haziran Pazartesi
Yayın Saati: 20.00 / 8. Blm

Yapım: O3 Medya
Yapımcı: Saner Ayar
Yönetmen: Şenol Sönmez
Oyuncular: Erdal Beşikçioğlu (Cihan), Nur Fettahoğlu (Aylin), Tuvana Türkay (Azra), Can Nergis (Bülent), Nihal Koldaş (Gülsüm), Helin Kandemir (Cemre), Nejat Uygur (Mert), Bülent Gültekin (Çetin), Yaşar Üzer (Halil), Bulut Teker (Melisa), Tuğçe Aykut (İnci)