Ana sayfa Dizi Fragmanları Emanet 7 Haziran 196.bölüm fragmanı izle

Emanet 7 Haziran 196.bölüm fragmanı izle

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal 7 ekranlarında 2020 yılının Eylül ayında başlayan ve haftanın 5 günü yayınlanan Emanet dizisi müthiş bir performans ortaya koydu. Dizinin yoğun çekimleri nedeniyle oyuncular büyük fedakarlıklar sergiledi. Emanet dizisinin başrol oyuncuları Sıla Türkoğlu ile Halil İbrahim Ceyhan çok başarılı oldu ve kısa sürede sosyal medyanın da gündemine girdi. Türkoğlu, en çok konuşulan kadın oyuncular listesine girmeyi de başardı.

Emanet dizisi heyecanlı bir şekilde devam ediyor. 195. bölümü yayınlanan dizinin sezon finalinin de 18 Haziran’da yapılacağı ortaya çıktı. Dizi ilk sezonunu tamamlamaya doğru ilerlerken, geriye sadece 10 bölüm kaldı. 2 hafta sonra yaz arası verecek olan dizinin 196. yeni bölümünde neler yaşanacağı da merakla bekleniyor. Yaman Kırımlı ölecek mi? İşte bu soru ile heyecan yaşatan dizinin 7 Haziran Pazartesi günü yayınlanacak olan 196. bölümünden fragmanını aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.

Emanet dizisinin bugün ekrana gelen 195. bölümünde yine heyecanlı anlar yaşandı. Emanet’te bu akşam Seher Yaman’ın hareketsiz bir şekilde yattığını görünce büyük bir şok yaşar. Yaman öldü mü? İşte bu soru kulaklarda çınladı…

Yusuf’un kilitli kaldığı kapıyı açan Seher, hareketsiz bir şekilde duran Yaman’ı gördüğünde büyük bir şok içinde kalır. Yaman, Seher ve Yusuf için zor saatler şimdi başlamıştır.

İşte Emanet dizisinin 195.bölüm fragmanı ve heyecanın arttığı görüntüler:

İlk sezonu başarılı şekilde devam eden Emanet dizisinin ikinci sezonu da şimdiden hayranlar tarafından merak edilmeye başlanıd.

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

Dizinin konusu:

Seher, yaşlı babasıyla birlikte yaşayan alçakgönüllü, genç ve güzel bir kızdır. Seher’in sakin akıp giden hayatı, Kırımlı ailesine gelin giden ablasının ölümüyle sarsılır. Artık ne pahasına olursa olsun sahip çıkması gereken bir emaneti vardır; beş yaşındaki yeğeni Yusuf… Ancak Seher’in işi hiç kolay olmayacaktır. Çünkü sert kuralları ve acımasızlığı ile ün yapmış bir iş adamı olan Yaman Kırımlı, Yusuf’un amcasıdır ve yeğenini kimselere vermeye niyeti yoktur. Gücünü sadece masumiyetinden ve sabrından alan Seher, kudretli Yaman Kırımlı’ya karşı amansız bir mücadeleye girişir. Bu serüven, Kırımlı konağında uzun zamandır gizli kalmış sırları ortaya çıkarırken; Seher ve Yaman’ın kalplerinde bambaşka bir emanet büyümeye başlatacaktır.