Ana sayfa Dizi Haberleri Kağıt Ev dizisinden üzücü haber!

Kağıt Ev dizisinden üzücü haber!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’de büyük bir iddiayla başlayan ancak reytinglerde bir türlü tutturamayan Kağıt Ev dizisinden üzücü bir haber geldi. Başrollerini Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu’nun paylaştığı dizinin en sonunda finaline karar verildiği öğrenildi.

Yapımını O3 Medya, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez’in oturduğu ‘Kağıt Ev’in oyuncu kadrosunda ise; Helin Kandemir, Nejat Uygur, Bülent Gültekin, Yaşar Üzer, Bulut Teker, Tuğçe Aykut gibi birbirinden başarılı isimler de yer alıyor.

Sıra dışı konusuyla dikkat çeken dizi, kızlarının işlediği bir cinayeti örtbas etmeye çalışan bir ailenin yaşadıklarını anlatıyor. Dizi sağlam hikayesi ve başarılı oyunculuk performanslarına rağmen bir türlü reytingde istenilen sonucu elde edememişti.

Durum böyle olunca diziden üzücü haber bugün geldi. Bugüne kadar yedi bölümü yayınlanan Kağıt Ev dizisinin haftaya pazartesi günü yayınlanacak sekizinci bölümde final yapmasına karar verildi.

Kağıt Ev dizisinden üzücü haber! 1

Dizinin kadrosunda, deneyimli oyuncular Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu’nun yanı sıra çok dikkat çekici genç bir oyuncu daha var. Dizide cinayeti işleyen evin kızı rolünü üstlenen Helin Kandemir, Doğduğun Ev Kaderindir dizisinden ayrıldıktan sonra Kağıt Ev’deki oyunculuğu, izleyen herkesi çok şaşırtmıştı. Psikolojik sorunları olan bir kızı canlandıran Kandemir, ustaları olan isimlerin yanında adeta rol çalıyordu.

Dizi reytinglerde belki başarılı bir sonuç elde edemedi ancak genç oyuncu Helin Kandemir’in kariyerinde çok büyük bir basamak oldu. Kandemir’i önümüzdeki günlerde daha birçok büyük projede göreceğimiz kesin.