Ana sayfa Sinema Onur Seyit Yaran ile Helin Kandemir sette çok iyi bir uyum ve arkadaşlık kurdu!

Onur Seyit Yaran ile Helin Kandemir sette çok iyi bir uyum ve arkadaşlık kurdu!

tarafından ker_def

Aşkın Yüzü isimli sinema filmi için sete çıkan Helin Kandemir, çekimlere devam ettiklerini söyledi.

Canlandırdığı karakterler ile son dönemde dikkat çeken genç oyunculardan birisi olan Helin Kandemir, televizyon dizilerinin yanı sıra sinema projeleri ile de dikkat çekmeye devam ediyor.

Bihter isimli sinema filminde Nihal karakterinin ardından bu sefer genç oyuncu Aşkın Yüzü isimli yeni projede kadın başrol oldu.

Kardeşlerim dizisinde çok başarılı bir çıkış sergileyen Onur Seyit Yaran ile birlikte Aşkın Yüzü filminin başrolünde yer alan Helin Kandemir, çekimler ve rol arkadaşı hakkında konuştu.

Tatil yerine çalışmayı tercih eden oyuncu, “Yazın çalışmayı daha çok seviyorum. Çekimler 10 gün sonra bitiyor. Bu işle beraber çok güzel dostluklar kazandık, Onur Seyit’i de tanıdığıma çok mutluyum. Çok güzel bir arkadaşlığımız oldu. Çok tatlı, çok profesyonel” şeklinde konuştu.

Romantik bir hikayesi bulunan Aşkın Yüzü filmi genç oyuncunun duygu dünyasına önemli katkılar sundu.

Küçüklük yaşlarından itibaren kameralar önünde bulunan Helin Kandemir artık çocuk oyuncu olmaktan çıktığını şu sözlerle ifade etti: “Artık çocuk oyunculuğundan kadın oyunculuğuna geçiyorum. Bu benim için bir geçiş dönemi. Geçiş döneminde genç insanların hikâyesini anlatıyor. Yaşımı oynadığım için çok mutluyum. Seyirciyle umarım karşılığını da bulacak.”