Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV ne kadar da şanssız, final yapan dizilere bir yenisi katıldı! Star TV 7 dizi ile şanssızlık abidesi oldu!

Star TV ne kadar da şanssız, final yapan dizilere bir yenisi katıldı! Star TV 7 dizi ile şanssızlık abidesi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay -Şanssız Star TV’nin bir dizisi daha final şoku ile sarsıldı! Star TV bu sezonun diziler konusunda en şanssız kanallarının başında geliyor. Üst üste güçlü yapımlar ortaya koyan Star TV’nin bu sezon final yapan dizileri nedeniyle birçok dizi hayranı hüsran yaşadı…

İyi Günde Kötü Günde dizisinden sonra Güvercin dizisi ve sonrasında da Babil ekrana veda etmişti… Ardından ise üst üste yeni dizilerle ekranı şenlendiren Star TV, yine izleyicilerden yeterli ilgi göremeyen projelerine tek tek veda etmek durumunda kaldı.

Sol Yanım isimli gençlik dizisinin 12 bölümlük ömrü izleyicileri çok üzmüştü. Ardından ise Seni Çok Bekledim dizisinin 13 bölüm süren hikayesi yine finalle bitti. Sonrasında ise Sefirin Kızı dizisinin 52. bölümü ile birlikte veda etmesi izleyicileri bir kez daha üzen bir gelişme oldu.

Star TV ekranında şimdi de yeni başlayan Kağıt Ev dizisinin final yapacağı ortaya çıktı. Nur Fettahoğlu, Erdal Beşikçioğlu ve Tuvana Türkay’ın başrollerinde yer aldığı dizinin şimdiye kadar 7 bölümü yayınlandı. Hikayesi ile çok farklı bir sunum sergileyen dizinin oyunculuk performansları da gayet başarılıydı.

Star TV ne kadar da şanssız, final yapan dizilere bir yenisi katıldı! Star TV 7 dizi ile şanssızlık abidesi oldu! 7

Ancak dizi, izleyicilerden yeterli ilgi göremedi ve ilk başladığı günden bu yana da reytingleri düşük geldi. Kağıt Ev dizisinin 7 Haziran pazartesi akşamı yayınlanacak olan 8. bölümü ile birlikte final yapacağı ortaya çıktı.

Akrep ve Menajerimi Ara dizileri devam ediyor ama her iki yapım da düşük reytingler alıyor. Akrep’in yakın zaman içinde, Menajerimi Ara’nın ise yaz sonunda final yapması bekleniyor.

Star TV, yaz ekranı için ise iki yeni dizisi yayına alacak. Bu yapımlardan birisi Ümit Kantarcılar ile Sude Güler ikilisinin başrolünde yer aldığı Kazara Aşk… Diğeri ise heyecanla beklenen Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan’ın başrolünde yer aldığı Ada Masalı dizisi olacak.

Bakalım yaz dizileri Star TV’ye bu şanssızlığı üzerinden atma fırsatı verecek mi?

Star TV’de 2020 -2021 sezonunda final yapan dizi sayısı Kağıt Ev ile birlikte toplam 7’ye çıkıyor… Akrep ile Menajerimi Ara da şayet biter ise 9 dizi ile Star TV, sezonun en çok dizileri final yapan kanalı olacak.