Ana sayfa Dizi Haberleri Kalbimin Sultanı dizisini ayakta tutan önemli farklar!

Kalbimin Sultanı dizisini ayakta tutan önemli farklar!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi
Yaz ekranının sevilen dizilerinden Kalbimin Sultanı, Star TV ekranlarında yolculuğuna devam ediyor.

5 bölümü yayınlanan dizinini 6. yeni bölümü 18 Temmuz Çarşamba akşamı saat 20.00’de izleyicilerle buluşacak.

Başrollerinde Ali Ersan Duru, Alexandra Nikiforova ve Emel Çölgeçen’in yer aldığı dizi, eğlenceli sahneleri ve oyunculuk performansı ile dikkat çekmeye devam ediyor.

Rus oyuncu Alexandra Nikiforova’nın hem set ortamında hem de dizideki halleri çok konuşulmakta… Sette arkadaşlarını eğlendiren isimlerden birisi olan Nikiforova, ekranda da izleyiciyi gülümseten halleriyle bir hayli sevildi.

Ali Ersan Duru ile Nikiforova’nın başarılı uyumu da diziyi ayakta tutan önemli öğelerden…

Poyraz Karayel dizisinde avukat Sema olarak hatırladığımız Emel Çölgeden dizide yine oyunculuğu ile farkını sergilemekte.

Kalbimin Sultanı dizisinin yeni bölümü de büyük merakla bekleniyor.

İşte 6. yeni bölümden ilk görüntüler:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Hoşyar Sultan, Anna’nın mektubunda ne yazdığını öğrenmeye kararlı…

Anna, Babasına kendisini affetmesini, muhbir olduğunu ve her şeyi Sultan Mahmud’a itiraf edeceğini yazdığı mektubu kaybetmiştir. Hoşyar Sultan, Anna’nın gizemini ortaya çıkartmakla kalmayıp saraydan da gitmesi için bu gizlenmiş mektupta ne yazdığını öğrenmeye kararlıdır. Sultan Mahmud’a olan duygularından kaçınmaya çalışan Anna, mektubun ortaya çıkması halinde herşeyin altüst olacağının farkındadır.

Kalbimin Sultanı dizisini ayakta tutan önemli farklar! 7

KALBİMİN SULTANI BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Aksaf Arif ölmüş, son nefesinde Fettah Ağa’nın adını vermiştir. Heryerde aranan Fettah Ağa, ölmediğinden habersiz Esma Sultan ve Halet Efendi için büyük bir tehlikedir. Namık Paşa ise tüm bunlardan habersiz, “artık seni istemiyorum” diyen Esma Sultan’ı tekrar kazanmanın peşindedir.

Saliha Sultan, Civanmert’in evinde babasına bir oyun oynamaya karar verir ve Civanmert’e kim olduğunu hatırlamadığını söyler. Ama oynadığı oyun Saliha’yı başka bir serüvenin içine atacaktır.