Ana sayfa Dizi Haberleri Kalbimin Sultanı dizisi giderayak reytingde fena çakıldı!

Kalbimin Sultanı dizisi giderayak reytingde fena çakıldı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV ekranlarında yaz dizisi olarak başlayan ve Türk-Rus ortak yapımı olan Kalbimin Sultanı dizisi final yaptı!

Çarşamba akşamları yayınlanan dizinin yerine geçtiğimiz hafta Nefes Nefese dizisi getirilmişti.

Dün akşam (6 Ağustos) final bölümüyle ekrana gelen dizi reytingde de adeta çakıldı!

Dönem komedisi olan Kalbimin Sultanı’nı dizisinde başrollerde Ali Ersan Duru ve Aleksandra Nikiforova yer alıyordu. Dizide ayrıca, Emel Çölgeçen, Tansel Öngel, Beste Kökdemir, Tuncel Salman, Taner Rumeli, Bülent Seyran, Sadi Celil Cengiz başta olmak üzere Rusya’da birçok önemli projede yer almış Shcherbina Dmitry, Rudensky Andrey, Sokolovsky Alexander gibi Rus ve Türk oyuncular da oynuyordu.

Dizinin final bölümü Total’de 33. ve AB’de 35. sıraya kadar geriledi. Başladığı günden beri ilk sıralara çıkmayı başaramayan dizi, 8. bölümüyle ekrana veda etti.

Kalbimin Sultanı dizisi giderayak reytingde fena çakıldı! 7

Final bölümünde neler oldu?

Hoşyar Sultan’ın eline bir koz geçiyor…

Sultan Mahmud, yeniçerilerin ayaklanmasını bastırmıştır. Yağan yağmur tüm yangınları söndürmeyi başarmış olsa da yeniçerilerin huzursuzluğu ve tekrar ayaklanma ihtimaline Sultan Mahmud’un bulacağı yol ne olacaktır? Sefir Dimitri’den destek alan Esma Sultan bir yol arayacak, Halet Efendi’nin yeniçerileri ve paşaları Sultan Mahmud’a karşı tekrar kışkırtmaya çalışacaktır.

Esma Sultan, Gülfidan’ın izdivaca hazır olduğunu Sultan Mahmud’a aktarmış ama damadın Silahtar Ağası Musa olması gerektiğini söylemiştir. Sultan Mahmud, Gülfidan ile izdivacı hakkında konuşursa Esma Sultan’ın oyununun ortaya çıkması an meselesi olacaktır. Esma Sultan şimdilik tahtı kazanmış olamasa da aşkta kazanmaya kararlıdır, Namık Paşa’dan vazgeçmeyecektir.

KALBİMİN SULTANI TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Ayaklanma sırasında Sultan Mahmud’u yalnız bırakmayan Anna, Sultan Mahmud’a olan hislerinin artık farkındadır. Bir taraftan muhbirlik bir taraftan haremin parçası olamayacağı gerçeğiyle yüzleşecektir. Hoşyar Sultan, Sultan Mahmud’un Anna’ya hediye ettiği piyano’yu öğrenince daha da hırslanacak, Anna’nın gizlediği şeyleri ortaya çıkartmak için bir koz bulacaktır.

İşte final bölümü fragmanı: