Ana sayfa Dizi Fragmanları Kalk Gidelim hayranlarının isteği gerçek oluyor, bir karakter geri dönüyor!

Kalk Gidelim hayranlarının isteği gerçek oluyor, bir karakter geri dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşmakta olan Kalk Gidelim dizisinin 121.yeni bölümü 26 Eylül akşamı yayınlanacak. Dizinin yeni bölümünden yeni görüntüler paylaşıldı.

Eğlenceli hikayesi ve başarılı oyunculuk performansları ile uzun süredir ekranda olan dizi, reytingleriyle pek de memnun etmiyor. Ancak TRT1’in reyting kaygısı yok ve Kalk Gidelim de Cumartesi rekabetinde yer almayı sürdürüyor.

Muğla’nın Yeşilyurt bölgesinde çekimleri süren dizinin yeni bölümünden “Beni diri diri gömdünüz” sözleri dikkatleri çekiyor. Bölge halkının da sete gösterdiği yoğun ilgi biliniyor.

Kalk Gidelim hayranlarının isteği gerçek oluyor, bir karakter geri dönüyor! 1

121. bölüm 2. fragmanında “Cennet döndü” sözleri izleyicilerin dikkatinden kaçmadı. Heyecanlı bir bölümle ekrana gelecek olan Kalk Gidelim de Cennet’in geri dönüşü de izleyicilerin isteklerinden birisiydi.. Bengi Ceren Uluğ’un canlandırdığı Cennet karakteri Samim’in kız arkadaşı ve güzelliği ile dizide çok dikkat çekmişti. Bakalım gerçekten Cennet dönecek mi, yoksa bu başka bir oyun mu?

Eski günlere dönüş olarak bu durumu yorumlayan dizinin hayranları gelişmelerden memnun. İşte Kalk Gidelim 121. bölüm 2. fragmanı: