Ana sayfa Sosyal Medya Kalk Gidelim’den sonra Hayrettin yine TRT1 dizisiyle anlaştı!

Kalk Gidelim’den sonra Hayrettin yine TRT1 dizisiyle anlaştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hayrettin Karaoğuz, sinema filmlerinin yanı sıra dizilerde de yer almaya başladı… 2018 yılında TRT1’de yayınlanan Kalk Gidelim isimli yapıma katılan oyuncu, eğlenceli bir hikayede yer aldı…

Muğla’da çekilen dizi için ekip ile bu şehirde 2 yıl birlikte zaman geçiren Hayrettin, Ercan karakteri ile de akıllarda kalıcı oldu… Menajerimi Ara isimli diziye de konuk oyuncu olarak setlerde yer almaya devam eden oyuncu, yılbaşından bu yana dinlenmeye çekildi…

Hayrettin’in yeni sezonda yeni bir dizide yer alacağı da gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberiyle ortaya çıktı. TRT1 ekranında 4. sezonu için hazırlıkları yapılan Tozkoparan İskender projesinin yeni döneminde Hayrettin’i de kadroda göreceksiniz.

Kudret Sabancı’nın yönetmen olarak yer alacağı dördüncü sezonda başka önemli isimlerin de yapıma katılması bekleniyor. Her yıl mutlaka tanınmış isimlerin de kadroya dahil olmasına özen gösteren dizi ekibi, çocuklara hitap eden dizi için yeni bir ortam oluşturdu.

Berat Efe Parlar, Alperen Efe Esmer ve Tuana Naz Tiryaki rollerine devam ederken, dizinin senaryosunu Selin Arapkirli yazıyor.

Hayrettin Karaoğuz da pazar akşamları yayınlanan TRT1’in çocuk dizisinin 4. sezondaki sürprizi olacak.