Ana sayfa Dizi Haberleri Kalp Yarası, atv ekranında efsane olmaya aday bir dizi görüntüsü veriyor!

Kalp Yarası, atv ekranında efsane olmaya aday bir dizi görüntüsü veriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -atv’den herkesi etkileyecek müthiş bir dizi geliyor! En son Yasak Elma dizisinde izlediğimiz Gökhan Alkan’ın başrolünde yer aldığı, Kalp Yarası isimli dizi gümbür gümbür geliyor… Antakya’da çekimleri devam eden dizinin 3. fragmanı da yayınlandı. Etkileyici bir hikayeye sahip olan dizinin hikayesi Tomris Giritlioğlu imzasını taşıyor… Yaz ekranında dram yapımı olarak öne çıkacak olan dizide Gökhan Alkan’a başrolde Merve Çağıran ile Yağmur Tanrısevsin de eşlik ediyor…

Antakya’nın iki köklü ailesinin bitmek bilmeyen çatışmasının tam ortasına, hayatlarını değiştiren tertemiz aşklarını koyan Ferit ve Ayşe’nin yüreklere dokunacak aşk öyküsü etkileyici fragmanları ile şimdiden dikkatleri çekti bile.

Sosyal medyada Kalp Yarası dizisi için büyük bir beklenti var. Yaz aylarında başlayacak ama kış sezonunda da devam edebilecek bir yapım olarak gözüken Kalp Yarası’nın ilk bölümünün ne zaman yayınlanacağı da heyecanla bekleniyor. Dizinin 3. tanıtım görüntülerinde tarih duyurulmadı. Kalp Yarası’nın çok yakında izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Yapımını Süreç Film’in üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda Toprak Can Adıgüzel, Şenay Gürler, Mahir Günşiray, Meltem Gülenç, Rıza Akın, Nail Kırmızıgül, Yonca Şahinbaş, İnanç Konukçu, Burçin Abdullah, Naz Sayıner, Melih Çardak, Zehra Yılmaz, Kemal Burak Alper gibi isimler de bulunuyor.

Kalp Yarası dizisinin fragmanını izleyenler Gökhan Alkan farktörünü öne çıkartıyor. Çok iyi bir dizi olacağını fragmanların bile gösterdiği şeklinde yorumlar yapan dizi hayranları, Yağmur Tanrısevsin’in uzun bir aradan sonra yeniden ekrana dönüş yapacak olmasından da çok memnun.

Diziyi izlemek için sabırsızlandıklarını ifade eden hayranlar, “Efsane bir dizi olabilir” yorumunda bulunuyor. İşte Kalp Yarası dizisinin 3. fragmanı: