Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin iki güçlü dizisi de ekrana veda ediyor!

atv’nin iki güçlü dizisi de ekrana veda ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında kış sezonunun en başarılı yapımları arasında yer alan iki dizinin vedasına hazır olun… Bir Zamanlar Çukurova ve Kuruluş Osman hayranları 2 bölüm sonra dizilerine veda etmek durumunda kalacak. Yaz arası verecek olan iki yapım 3 ay boyunca ekranda izleyicilerle buluşamayacak.

Kuruluş Osman dizisi Burak Özçivit’in başrolünde yer aldığı ve 2 sezonluk müthiş bir performans ortaya koyan güçlü bir yapım. Bozdağ Film imzalı dizinin 2. sezonunda hem atmosfer hem hikaye değişti hem de birçok yeni isim katılarak dizinin güçlenmesini sağladı. İlk sezona göre Kuruluş Osman’ın ikinci sezonu daha çok sevildi. Dizinin üçüncü sezonu için de 3 aylık yaz arasında ekibin yoğun bir değişim için çaba harcaması ve yeni sezona da bazı düzenlemeler ile girilmesi bekleniyor.

Aynı ekranda bir başka güçlü dizi ise Bir Zamanlar Çukurova. Her ne kadar Camdaki kız dizisinin gelişi ile birlikte reytinglerde sıkıntı yaşasa da dizi yine de milyonları ekran başına toplamaya devam ediyor. Murat Ünalmış, Kerem Alışık ve Hilal Altınbilek gibi 3 önemli oyuncu dizinin başından bu yana çok yüksek enerji ile rollerini canlandırıyor. Bir Zamanlar Çukurova dizisi de ara vermeye hazırlanıyor.

atv'nin iki güçlü dizisi de ekrana veda ediyor! 8

Kuruluş Osman 63. bölümü ile birlikte 16 Haziran Çarşamba akşamı ekrana gelecek. Bir Zamanlar Çukurova ise 17 Haziran Perşembe günü 101. bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak.

Gelecek hafta ise sezon finali zamanı… Hem Kuruluş Osman hem de Bir Zamanlar Çukurova önümüzdeki hafta ekrana gelecek olan bölümleri ile sezonu tamamlıyor.

atv'nin iki güçlü dizisi de ekrana veda ediyor! 9

64. bölümü ile birlikte Kuruluş Osman, 102. bölümüyle de Bir Zamanlar Çukurova hayranlarına veda edecek.

Kuruluş Osman ikinci sezonu bitirirken, Bir Zamanlar Çukurova ise üçüncü sezonu başarıyla tamamlıyor.