Ana sayfa Sosyal Medya Kalp Yarası birinciliğe çengeli taktı! Aşkın Tarifi yine toparlayamadı!

Kalp Yarası birinciliğe çengeli taktı! Aşkın Tarifi yine toparlayamadı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Diziler için artık sosyal medya paylaşımları da reyting kadar önemli. Bir dizinin gidişatını belirleyen unsurlardan biri de artık sosyal medyada hakkında yapılan paylaşım sayısı. Dolayısıyla diziler arasında reyting dışında da bir mücadele mevcut.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 2 Ağustos Pazartesi günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre pazartesi gününün galibi ATV dizisi Kalp Yarası dizisinin oldu.

Yağmur Tanrısevsin, Gökhan Alkan ve Merve Çağıran’ın başrollerinde yer aldığı ATV dizisi Kalp Yarası başarı grafiğini yükseltmeye devam ediyor. Çekimleri Antakya’da gerçekleştirilen dizi reyting rakamlarını gittikçe yükseltiyor.

Kalp Yarası birinciliğe çengeli taktı! Aşkın Tarifi yine toparlayamadı! 7

Rakiplerinden farklı olarak daha ağır bir konuya sahip olan Aşk Yarası dizisi, sosyal medyada da rakibine göz açtırmıyor. Dizi dün gün boyunca hakkında yapılan 24.217 paylaşımla gecenin birincisi oldu.

Pazartesi akşamları Kalp Yarası’nın tek rakibi Kanal D dizisi Aşkın Tarifi. Başrollerinde Serra Arıtürk ve Kadir Doğulu’nun yer aldığı dizi fırtına gibi geldi ama bir türlü başarı elde edemedi. Üstelik başarı grafiği her hafta düşmeye devam ediyor.

Düşük reytingler sebebiyle geçen hafta senarist değişikliğine gidilen ve bu haftaki bölümü yeni senaristin imzasıyla yayınlanan dizide yine istenen sonuç elde edilemedi. Aşkın Tarifi dizisinin reytinglerdeki düşüşü devam etti.

Dizi, sosyal medyada da her hafta olduğu gibi çok zayıf kaldı. Aşkın Tarifi hakkında dün gün boyunca sosyal medyada 2.375 paylaşım yapıldı.