Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz’da Sarp Levendoğlu’nun canlandıracağı karakter belli oldu! Bu kez çok şaşırtacak!

Son Yaz’da Sarp Levendoğlu’nun canlandıracağı karakter belli oldu! Bu kez çok şaşırtacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezon hazırlıkları devam eden Son Yaz dizisinin oyuncu kadrosuna Birce Akalay’ın da katıldığı bir süre önce açıklanmıştı. Dün, dizinin yeni sezonunda Sarp Levendoğlu’nun da yer alacağı haberi de gündeme bomba gibi düşmüştü. Zira daha önce evli olan Akalay ve Levendoğlu, yıllar sonra yeniden bir araya geliyordu.

Son Yaz sezon finali yaparken birçok önemli oyuncu diziden ayrılmış, yeni bölümlerin çok farklı olacağı açıklanmıştı. Denilene göre dizinin başrol oyuncuları artık Hafsanur Sancaktutan ile Alperen Duymaz olacak, senaryoda bir zaman atlaması yaşanacaktı.

Diziden birçok önemli isim ayrılırken yenileri de dahil oldu. Önce Birce Akalay’ın yeni sezonda Son Yaz dizisinin oyuncu kadrosunda yer alacağı açıklandı. Akalay dizinin yeni sezonunda Sare isimli bir istihbarat uzmanını canlandıracak.

Son Yaz'da Sarp Levendoğlu'nun canlandıracağı karakter belli oldu! Bu kez çok şaşırtacak! 11

Dün de Son Yaz dizisinin yeni sezonunda Sarp Levendoğlu’nun yer alacağı açıklandı. Levendoğlu beş sezondur Fox TV’de yayınlanan Savaşçı dizisinde rol alıyordu. Dizi geçtiğimiz sezon final yapmıştı.

Son Yaz dizisinde Sarp Levendoğlu’nun canlandıracağı karakter de belli oldu. Edinilen bilgiye göre Levendoğlu bir mafya karakterini canlandıracak. Bugüne kadar çoğunlukla ordu içerikli dizilerde asker karakterleriyle karşımıza çıkacak olan Levendoğlu ilk kez bir mafya karakterini canlandıracak.

Son Yaz dizisi yeni bölümleriyle eylülde Fox TV ekranlarında olacak.