Ana sayfa Sosyal Medya Bahar Şahin’in hep adı geçiyor ama bir dizide görünmüyor!

Bahar Şahin’in hep adı geçiyor ama bir dizide görünmüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1997 yılında Ankara’da dünyaya gelen Bahar Şahin, geçen yıl Zalim İstanbul dizisindeki performansı ile çok konuşuldu. Sosyal medyayı da etkisi altına alan oyuncu hem duygusal rollerdeki yüksek oyunculuk yeteneği hem de güzelliğini yansıtan çılgın paylaşımları ile dikkatleri çekti.

Dizilerde izleyicilerin ekran başında etkilendiği bir isim olan Bahar Şahin, sosyal medyada da milyonlarca kişiyi etkilemeyi başarıyor. Oyuncunun her paylaşımı ilgi görüyor. Zaman zaman seksi pozlar veren oyuncu, sempatik paylaşımlar da yaparak konuşulan isimler arasına giriyor.

Zalim İstanbul’daki Ceren karakterinden sonra oyuncuya birçok dizi teklifi yapıldığı biliniyor. Hatta bu yapımlardan birisi olan İyi Aile Babası isimli dizi ile geçen sezon anlaşan oyuncu, sete çıkmış ama yayın başlamadan önce ekipten ayrılmıştı.

Bahar Şahin'in hep adı geçiyor ama bir dizide görünmüyor! 7

1,5 yıldan bu yanadır hayranlarının ekranda izleyemediği Bahar Şahin için daha önce Bir Zamanlar Çukurova dizisinden teklif aldığı ve kabul etmediği yönünde iddialar ortaya atılmıştı.

Oyuncunun ayrıca yeni sezon için düşünülen Masum ve Güzel isimli dizi için de düşünüldüğü iddia edildi. İki genç kızın etkileyici hikayesinin anlatılacağı dram projesi olan Masum ve Güzel için Bahar Şahin’in düşünüldüğü bilgisi var.

Ancak oyuncu 1,5 yıldır birçok proje için adı geçmesine rağmen, ekranlara geri dönüş yapmadı. Bahar Şahin’in kariyerinde büyük çıkış yapabileceği etkili bir rol aradığı da gelen bilgiler arasında.

Ünlü oyuncunun hayranları yeniden dizi setlerine dönmesini ve ekranda da güçlü bir çıkış daha yapmasını arzu eden paylaşımlar yapıyor. Bahar Şahin ne zaman setlere dönüş yapar henüz bilinmiyor ama onu bekleyen büyük bir kitle olduğu biliniyor.