Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’de Kaderimin Oyunu tuttu şimdi sıra diğer dizide!

Star TV’de Kaderimin Oyunu tuttu şimdi sıra diğer dizide!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV adına Cuma akşamları yayınlanmaya başlanan Kaderimin Oyunu dizisinin ortalamanın üzerinde gerçekleşen reytingleri ile büyük sevinç kaynağı oldu. Dizinin ilk bölümü ortalamanın altında reytingler getirmişti ama ikinci bölümde bir sıçrama yaşandı.

Akın Akınözü, Öykü Karayel ve Sarp Apak’ın başrollerinde yer aldığı dizinin ikinci bölümünde yaşanan bu atağın şimdi kanalın bir diğer dizisi Annemizi Saklarken’de de gerçekleşmesi yönünde bir istek var. Dizi farklı hikayesi ile çok dikkat çekti ama reytingleri ne yazık ki, beklentilerin çok altında geldi.

Hande Doğandemir ile Kutsi’nin başrolde buluştuğu Annemizi Saklarken, izleyicilerin sevebileceği ve bırakmayacağı bir hikayeye, başarılı oyuncu kadrosuna sahip. Ancak dizinin ilk bölümüne gösterilen düşük ilginin, ikinci bölümde değişmesi bekleniyor.

Star TV'de Kaderimin Oyunu tuttu şimdi sıra diğer dizide! 1

Geçen hafta ilk bölüm yayınlandıktan sonra Star TV farklı zamanlarda Annemizi Saklarken’i tekrar ekrana getirdi ve birçok kişinin diziyi fark etmesini sağladı.

Şimdi bu çabaların sonucu olarak 15 Aralık Çarşamba günü dizinin ikinci bölümde iyi bir çıkış yapması bekleniyor. Star TV adına, Kaderimin Oyunu dizisinden sonra Annemizi Saklarken’in de iyi sonuçlar alması yönünde büyük bir beklenti var.

Kaderimin Oyunu gibi Annemizi Saklarken de dram projesi ve etkili hikayesi sayesinde kısa sürede yükseliş sergileyebilecek kalitede bir yapım. Ancak ilk bölümde izleyicilerin yeterince ilgi göstermemesi şaşkınlık yaratmıştı. İkinci bölüm sonuçları büyük merakla bekleniyor.