Ana sayfa Dizi Fragmanları Kalp Yarası dizisinde Gökhan Alkan adeta döktürüyor!

Kalp Yarası dizisinde Gökhan Alkan adeta döktürüyor!

tarafından ker_def

Yaz sezonunun iddialı yapımlarından biri olacak atv’nin yeni dizisi ‘Kalp Yarası’ndan üst üste fragmanlar yayınlanmaya başlandı. Dizinin henüz yayın günü belli değil. Ancak gelen görüntüler çok iyi bir proje ile izleyicilerin karşılaşacağını anlatıyor.

Medeniyetlerin buluşma noktası olarak kabul edilen Antakya-Hatay’ın etkileyici coğrafyasında göz alıcı bir prodüksiyonla çekilen ‘Kalp Yarası’ndan yansıyan görüntüler sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında yer alıyor. Dizi  hayranları bir hayli etkilendi ve ilk bölümü merakla bekliyor.

Gökhan Alkan hayranları oyuncunun yeni imajından çok memnun. Fragmanı çok beğendiğini belirten birçok dizi takipçisi,”Gökhan Alkan döktürüyor” diye yorum bırakıyor. Alkan’ın sesinin çok etkileyici olduğunu, dizideki imajını da çok güzel bulduklarını belirten hayranlar, yayın gününü de merakla beklediklerini ifade eden yorumlar yaptılar.

Merve Çağıran’ın Çocuk dizisinden sonra yeniden ekranlara dönecek olmasından memnun olan hayranlar, ayrıca uzun süredir dizilerde görünmeyen Yağmur Tanrısevsin’in dönüşünden de çok mutlu.

Tomris Giritlioğlu’nun hikayesinden senaryolaştırılarak ekrana taşınan ‘Kalp Yarası’nın ilk tanıtımında öyküsünün dört kahramanını canlandıran Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran ve Toprak Can Adıgüzel yer aldı.

‘Kalp Yarası’ hikayesi, görkemli prodüksiyonu ve Antakya-Hatay’ın göz kamaştıran coğrafyasının yanı sıra, dizi genç yıldızlar ve usta oyunculardan oluşan kadrosu ile de iddialı!

Yapımını Süreç Film’in üstlendiği dizinin yönetmenliğini Yıldız Hülya Bilban üstlenirken, senaryosunu Sema Ali Erol, Mahir Erol ve Özgül Türküler Akad kaleme alıyor.