Ana sayfa Güncel Haberler Tuba Büyüküstün, dünyanın en büyük markalarından birinin yüzü oldu!

Tuba Büyüküstün, dünyanın en büyük markalarından birinin yüzü oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hem Türkiye’de hem de dünyada en sevilen kadın oyunculardan biri Tuba Büyüküstün. Derin bakışları ve güzel yüzüyle dünyanın her yerinden çok ciddi bir hayran kitlesine sahip.

Uzun süredir ekranlarda görünmeyen, son olarak Star TV’de yayınlanan Sefirin Kızı dizisiyle ekranlara gelen Tuba Büyüküstün, dizinin final yapmasıyla yine ekranlarda görünmez olmuştu. Hayranları Tuba Büyüküstün’ü yeni bir projede görmeyi büyük bir sabırsızlıkla bekliyor.

Herkes Tuba Büyüküstün’ü yeni bir dizide görmeyi beklerken o bambaşka bir projeyle hayranlarının karşısına çıktı. Tuba Büyüküstün, dünyanın en büyük kozmetik markalarından biri olan Dior’un Türkiye’deki marka yüzü oldu.

Tuba Büyüküstün, dünyanın en büyük markalarından birinin yüzü oldu! 7

Tuba Büyüküstün bundan böyle tüm güzelliğiyle Dior reklamlarının Türkiye’deki yıldızı olacak. Bugüne kadar pek çok Hollywood yıldızı, Fransa’nın bu köklü markasının yüzü olarak ekranlara gelmişti.

Bu arada Tuba Büyüküstün’ün yakında dijital bir projede yer alacağı belirtiliyor. Sefirin Kızı çekimleri bittikten sonra döndüğü İstanbul’da gazetecilerin sorularını yanıtlayan Büyüküstün, Dijital bir proje olduğunu, o yüzden İstanbul’a döndüğünü söylemişti.

Tuba Büyüküstün’ün yeni projesiyle ilgili henüz netleşen herhangi bir bilgi yok.