Ana sayfa Dizi Haberleri Kalp Yarası dizisinde sürprizler güzel ama yanlış giden bir şey var!

Kalp Yarası dizisinde sürprizler güzel ama yanlış giden bir şey var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kalp Yarası dizisinde ikinci sürprize herkes şaşıracak! atv ekranında yayınlanan Kalp Yarası dizisi, pazartesi akşamları izleyicilerle buluşuyor. Dizinin reyting konusunda sıkıntılar yaşadığı bir dönem rakamlara yansıdı. Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin ikilisinin başrolündeki dizinin daha iyi sonuçlar alması için hikayede önemli düzenlemeler yapılması da şart gözüküyor.

Kalk Yarası dizisinde geçtiğimiz bölüm bir sürpriz yaşanmıştı. Ayşe karakterinin dedesi Şahin ortaya çıktı. İştar Gökseven’in diziye katılması ile birlikte izleyicilere hikayede daha farklı olaylar yaşanacağı gösterilmiş oldu. Şahin, Ayşe’nin hayatına nasıl bir etkide bulunacak önümüzdeki bölümlerde daha net ortaya çıkacaktır.

Ayrıca Kalp Yarası dizisinin ikinci sezonunda bir başka sürpriz daha var. Hikayeye yeni bir karakter daha katılıyor. Ayşe’nin bu sefer de varlığından haberi olmadığı kuzeni ortaya çıkıyor.

Kalp Yarası dizisinde sürprizler güzel ama yanlış giden bir şey var! 7

Ayşe ile kuzeni arasında neler yaşanacağını da izleyiciler merakla bekliyor. Dizinin 23. yeni bölümünde bir başka detay daha var. Ayşe ile Ferit’in artık birbirlerinden uzaklaşmasının ardından Mizra’nın Ayşe için hesaplar yapması dizi hayranlarını bir hayli kızdıracak.

Ayşe ile Mizra’nın birlikte dışarı çıkacağı yeni bölümdeki sahnenin ilk görüntüleri fragmana yansıdı. Bora Cengiz’in canlandırdığı Mizra karakteri, Ayşe’ye iltifatlar yapıyor.

Dizi hayranları ise hikayedeki yanlışlıkları bir bir sosyal medya mesajları ile ortaya koyuyor. Bir izleyici şu ifadeleri ile dikkat çekti: “Her şey tamam. Ayrılık tamam. Ayşe’nin dedesine inanması ve kökünü bulmaya çalışması tamam. Ancak Mirza’nın Ayşe’ye gönlünün kayması yanlış. Klişelerden sıkılmadık mı artık?”

Birçok dizi hayranı da Kalp Yarası senaristlerine hikayenin ilk başladığında çok iyi gittiğini ama son dönemde bir hayli bozulma yaşandığını ileten yorumlar yapıyor.

Kalp Yarası dizisinin reytinglerde iyi sonuçlar elde ettiği ilk döneminden sonra son haftalarda gelen düşüşlerin nedeni hikayenin zayıflaması olarak göze çarpıyor.

İşte 6 Aralık Pazartesi günü yayınlanacak olan 23. yeni bölümden ilk fragman: