Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız’da dram kokan o sahnelerin arkasında tahmin edemeyeceğimiz bir durum var!

Camdaki Kız’da dram kokan o sahnelerin arkasında tahmin edemeyeceğimiz bir durum var!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – OGM Pictures imzalı Camdaki Kız dizisi, geçtiğimiz sezon ekranlara gelmeye başlamıştı. Kanal D’de yayınlanan dizi, izleyicide büyük heyecan yarattı daha başlamadan. Zira dizinin başrolleri Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nu Kırmızı Oda’da izleyenler ikiliyi yeniden bir arada görmek için merakla bekledi.

Bu kez birbirlerine aşık iki kişiyi oynamıyorlar. Beklenen olmadı ama Camdaki Kız dizisi, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hayat hikayesinden derlediği aynı isimli romanından uyarlanan hikayesi ile izleyenleri her hafta ekran başına topluyor.

Perşembe akşamları yayınlanan dizide, kırılgan, saf, annesi tarafından büyük baskı ile büyütülmüş, naif bir kadın olan Nalan’ın hikayesi, insanın içine dokunuyor.

Dizide herkesin ‘çok yazık’ diyerek izlediği Nalan, annesinin ağır işkence altındaki tavırlarından sonra bu kez de evlendiği Sedat’tan beklediği ilgiyi bulamadığı için bambaşka bir hüsran yaşıyor.

Dizide Nur Sürer, Şerif Erol, Tamer Levent ve Devrim Yakut gibi usta isimlerin yanında Enis Arıkan, Selma Ergeç gibi başarılı isimler de rol alıyor.

Kamera önünde çoğu zaman dram yüklü hikayeler, sahneler yaşanıyor. Ancak kamera arkasında durum hiç sandığınız gibi değil! Ekip birbirleriyle o kadar kaynaşmış ki sette sahne sırası beklerken oyuncular eğlenceli anlar yaşıyor ve bu anları da instagram sayfalarından izleyici ile paylaşıyorlar.

Son olarak Enis Arıkan ve Burcu Biricik’in yaptıkları bir paylaşım dikkatlerden kaçmadı. Instagram uygulaması üzerinden keyifli içerikler paylaştı ikili. Enis Arıkan yüzüne kedili emojileri oturttu…

Camdaki Kız'da dram kokan o sahnelerin arkasında tahmin edemeyeceğimiz bir durum var! 9

Burcu biricik ise İnstagram’ın filtrelerinden  birini kullanarak oynadığı “Nalan Koroğlu” karakterinin akıllara kazınan sözlerinden birine denk gelince görenleri gülümseten kareler ortaya çıktı…

Camdaki Kız'da dram kokan o sahnelerin arkasında tahmin edemeyeceğimiz bir durum var! 10

Dizinin oyuncularından Tuğrul Tülek ve Selma Ergeç de zaman zaman setten eğlenceli kareler paylaşmakta. Dizinin setinden gelen bu paylaşımlar, kamera arkasında oyuncuların birbirleriyle çok iyi anlaştıkları ve bu arkadaşlığın, kamera önündeki uyumlarına da yansıdığı dizinin başarısından da anlaşılmakta. Kamera önünde her ne kadar dram yaşansa da sette eğlence tavan!

Camdaki Kız'da dram kokan o sahnelerin arkasında tahmin edemeyeceğimiz bir durum var! 11

Dizinin yarın akşam 22. bölümü ekrana gelecek…

Nalan, kendisiyle ilgili gerçeği öğrenecek mi? İşte bu soru sorulacak. Bu sorunun sorulması ise Adil Bey’in yaptığı bir mezarlık ziyaretiyle gözler önüne serilecek. Öte yandan Muzo’nun ilişkisi aile içinde kaosa sebep olacak. Camdaki Kız yeni bölümüyle Perşembe 20.00’da Kanal D’de.