Ana sayfa Dizi Fragmanları Yasak Elma dizisinde yasak söz söylendi, ortalık karıştı!

Yasak Elma dizisinde yasak söz söylendi, ortalık karıştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinde hikaye birbirine girdi diye yorum yaparsak yanlış olmaz. Zaten senaristlerin istediği şey de bu… Entrikanın ve olayların bir türlü durulmadığı dizinin bu aksiyonlu gidişatı reytinglerin de iyi gelmesine neden oluyor.

Yasak Elma dizisinin 122. bölümü 29 Kasım akşamı Fox TV ekranında yayınlandı. Kanalın en iyi dizisi olarak öne çıkan Yasak Elma, beşinci sezonuyla çok etkili olmaya devam ediyor. Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen’in başrollerinde yer aldığı dizide çok ilginç gelişmeler yaşanacak.

Doğan’ın Yıldız’a evlilik teklif etmesi aslında Çağatay’a kurulan bir tuzak… Çağatay tabii ki bu durumu kabullenemiyor ve Doğan ile Yıldız’i en büyük düşmanı olarak ilan ediyor. Ardından ise Çağatay’ın Kumru’ya evlilik teklifi gelecek.

Yasak Elma dizisinde yasak söz söylendi, ortalık karıştı! 2

Kumru’nun tam da her şeyin kendi lehine düzeltiğini sandığı bir anda işler yeniden karışacak. Çünkü boşanma davası öncesinde Yıldız yeniden eve gelecek ve Çağatay ile Kumru’nun sinirlerini zıplatacak.

Doğan ile Yıldız bir yanda ayrı bir hesap yapıyor. Çağatay’ın kendi hesapları var ama aslında olayların akışına sürükleniyor. Kumru ise çok ayrı bir plana sahip ve entrikanın da dozu git gide artıyor.

Yasak Elma dizisinin 123. bölümünden yayınlanan 1. fragman trend videolar arasına girdi. Youtubu ortamında en çok izlenen 10. video olarak trendler listesinde yer alan fragmana ilginç yorumlar da yapıldı.

“Yıldız’ın herkesin burnundan getirmesini heyecanla bekliyorum” diye mesaj yazan bir izleyici, olayların daha da karışmasını istediğini ifade etti.

Her bölümü çok iyi yazıldığını ve senaristlerin büyük iş başardığını belirten izleyiciler, artık Yıldız karakterinin güçlü ve kudretli olmasını, hep zararla olaylardan çıkmasını istemediklerini belirten yorumlar yapıyor.

İşte 6 Aralık Pazartesi akşamı yayınlanacak olan Yasak Elma’nın 123. bölümünden ilk fragman: