Ana sayfa Dizi Haberleri Kalp Yarası senaristi mesaj verdi, izleyiciler hemen fark etti!

Kalp Yarası senaristi mesaj verdi, izleyiciler hemen fark etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kalp Yarası dizisinde eski dönüş mesajını izleyici aldı! Kalp Yarası dizisi atv ekranında pazartesi akşamları yayınlanıyor. Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin hikayesine yönelik izleyicilerin ciddi eleştirileri var.

Dizinin reytingleri de iyi gitmiyor ve yaşanan düşüş sonrası bir türlü yeniden yükseliş ortamı oluşmadı. Dizi hayranları ilk bölümlerdeki büyülü ortamın da artık kalmadığı görüşünde.

Kalp Yarası dizisinin 6 Aralık akşamı yayınlanan 23. bölümünde senaristlerin geçmiş bölümlerdeki ruhu ve duyguyu yeniden hikayeye katmaya başladıklarına yönelik bazı sahneler vardı. Dizinin sıkı takipçileri de bu mesajı hemen aldı.

Sosyal medyada yapılan yorumlarda Ayşe’nin eskisi gibi olması isteniyor. Artık inadından vazgeçmesi ve Ferit ile Ayşe ilişkisinin de eskiye doğru dönüş yapması izleyicilerin en büyük beklentisi oldu.

Kalp Yarası senaristi mesaj verdi, izleyiciler hemen fark etti! 7

Senaristlerin bu yönde verdikleri mesajlar, sosyal medyada izleyiciler tarafından “İlk bölümdeymiş hissi verdiler” şeklinde yorumlandı.

Senaristlere bir diğer önemli eleştiri ise hep benzer diyaloglar ve kelimeler ile haftaların geçmekte olduğuydu. Dizide Ferit ve Ayşe’nin diyaloglarının daha da geliştirilmesi isteniyor.

Ayşe’nin Ferit’i kıskanması ve sonrasında gözlerdeki aşk pırıltısının ekrana yansıtılması, ayrıca duyguların öne çıkartıldığı sahne izleyenlere eski günlerin havasını verdi.

Ayşe’nin Ferit’i özlediğini gözleri ile anlatması ama sözlerinin farklı konuşması da izleyenlerin dikkatinden kaçmadı. Kalp Yarası dizisinde Ayşe ve Ferit’in eski günlere geri dönme ihtimalini izleyiciler çok beğendi.

Ferit’in şu sözleri de duyguları açığa çıkarttı:

“Ellerim ellerinde…”
“Gözlerin gözlerimde..”
“Nefesin nefesimde…”