Ana sayfa Dizi Haberleri Kaderimin Oyunu dizisinde hata yapılmazsa, Star TV’yi ayağa kaldırır!

Kaderimin Oyunu dizisinde hata yapılmazsa, Star TV’yi ayağa kaldırır!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kaderimin Oyunu dizisinin ilk bölümü yayınlandı ve izleyiciler senaryoda yaşanan bir çok konunun kaderin bir oyunu olarak yansıtıldığını da fark etti. Akın Akınözü’nün Hercai dizisinden sonra yeniden ekrana dönmesini sağlayan dizinin senaryosu çok dikkat çekiyor.

Büyük bir dram ve içinde kaderin öne çıktığı güçlü bir hikaye var. Öykü Karayel ile Sarp Apak’ın da başrolün hakkını vereceğini gösteren ilk bölümün ardından Kaderimin Oyunu için umutlu bir ortam oluştu. Star TV’nin bu sezon tutmayan dizilerine bakıldığı zaman duyguyu izleyiciye geçirme konusunda sorunlar yaşadıkları görülebilir.

Ancak Kaderimin Oyunu dizisi senaryoda verilmek istenen duygunun izleyicilere geçmesini sağlayan bir yapım oldu. Bu da dizinin geleceğinin diğer Star TV dizilerinden daha iyi olabileceğine işaret ediyor. Kanalın geçen yıldan bu yana şanssız giden dizi talihini Kaderimin Oyunu gibi yüksek duygu barındıran dram işleri değiştirebilir. Şayet senaristler hikayeyi iyi işlerse, bu sezon Star TV dizi sayesinde daha geniş bir izleyici kitlesine ulaşabilir.

Kaderimin Oyunu dizisinde hata yapılmazsa, Star TV'yi ayağa kaldırır! 7

İşte bu noktada diziyi öne çıkartacak asıl detayın kara mizah olacağını söyleyebiliriz. Senaristlerin hikaye içindeki kara mizah durumunu öne çıkarması, her şeyin kaderin bir oyunu olduğu algısını yaratmaları dikkat çeken detaylar.

Milliyet yazarlarından Sina Koloğlu, dizide yaşanan kara mizah durumuna değindi ve şu ifadeleri kullandı:

“Cinayet, kaçış, kaybolan cüzdan, bir adamla tanışma, kaza, sonrası yalandan evlilik ve bir ailenin içine girmek ve bunlar gibi gayet hoş bir kara mizah dizi emareleri verdi. Saydım irili ufaklı tam dokuz çocuk var dizide. Onların kaderleri bakalım nasıl bir karmaşa yaratacak? Yine de devamlılığı var, merak edilen tarafı var. Yeter ki iyi işlensin.”

Görüldüğü üzere Kaderimin Oyunu dizisi daha ilk bölümden hem izleyicilere hem de eleştirmenlere umut dağıttı. Dizinin hikayesi iyi işlenir ve oyuncular da yüksek performans ile duyguyu izleyiciye geçirebilir ise Star TV aradığı başarılı çıkışı yakalayacaktır.