Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova ile parlayan Selin Genç için ayrılık vakti geldi!

Bir Zamanlar Çukurova ile parlayan Selin Genç için ayrılık vakti geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisi perşembe akşamları etkili hikayesi ile milyonlara hitap etmeye devam ediyor. Hilal Altınbilek ile İbrahim Çelikkol ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin yeni bölümlerini heyecanla bekleyen geniş bir izleyici kitlesi bulunuyor.

Oysa ki diziden tam 4 başrol oyuncusu ayrıldı. Vahide Perçin, Uğur Güneş, Murat Ünalmış ve son olarak da Kerem Alışık’ın veda etmesinin ardından dizi başladığı noktadan şu an geldiği noktada çok farklı bir hikaye sunuyor.

Bir Zamanlar Çukurova senaristleri dördüncü sezon hikayesinde ilk başlarda sıkıntı yaşasalar da sonradan durumu düzeltmeyi başardılar. Bu da dizinin iyi reytingler almaya devam etmesini sağladı. Dizideki ayrılıklar ise devam edecek.

Adana’da yoğun bir tempoda çalışan dizi ekibinden genç bir oyuncu daha veda edecek. Gülten karakteri ile izleyicileri kendisine hayran bırakan Selin Genç, Ocak ayında veda edecek.

Bir Zamanlar Çukurova ile parlayan Selin Genç için ayrılık vakti geldi! 7

İlk dizisinde çok başarılı bir performans ortaya koyan Selin Genç’in vedası ile birlikte hikayede nasıl bir değişim yaşanacağı da merak konusu oldu. Selin Genç, geçen sezon sonunda hikayeden ayrılan Murat Ünalmış ile aylar sonra yeniden görüşmüştü.

Sibel Taşçıoğlu’nun da yer aldığı bu buluşma sosyal medyada da paylaşıldı. Şimdi Selin Genç de ayrılan isimler arasına katılmış olacak.

Oyuncu, Bir Zamanlar Çukurova ekibiyle uzun süredir bir arada ve Gülten karakteri kariyerinin ilk işi olmasına rağmen, milyonlarca kişi tarafından tanınmasını sağlayan bir rol oldu.

Selin Genç için Bir Zamanlar Çukurova hikayesi başarılı bir kariyer çıkışı olarak gözüküyor…