Ana sayfa Sosyal Medya Kalp Yarası, Üç Kuruş’a sosyal medya reytinglerinde fark attı!..

Kalp Yarası, Üç Kuruş’a sosyal medya reytinglerinde fark attı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Dün akşam ekranlarda kıyasıya bir rekabet yaşandı. Fox TV’nin reyting rekortmeni dizisi Yasak Elma ile ATV’nin sosyal medyada zirveden inmeyen dizisi Kalp Yarası’nın Show TV’nin iddialı yapımı Üç Kuruş karşısında ne yapacağı merakla bekleniyordu.

Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç’un baş rolünde olduğu, Nesrin Cavadzade, Zafer Algöz, Civan Canova ve Aslıhan Malbora’nın da aralarında bulunduğu güçlü bir oyuncu kadrosunun yer aldığı Üç Kuruş, dün akşam ilk bölümüyle ekranlara geldi.

Dizi ilk bölümüyle çok ses getirsede ATV’nin Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin’in baş rolünde yer aldığı Kalp Yarası dizisini sosyal medyada tahtından indirmeyi başaramadı.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 1 Kasım Pazartesi günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre sosyal medyada pazartesi gününün galibi açık ara farkla Kalp Yarası oldu.

Kalp Yarası, Üç Kuruş'a sosyal medya reytinglerinde fark attı!.. 7

Kalp Yarası, gün boyunca 124 bin 529 sosyal medya paylaşımına konu olarak en fazla konuşulan pazartesi dizisi oldu. Üç Kuruş,  44.231 paylaşım ile reyting rekortmeni Yasak Elma dizisini geride bıraktı.