Ana sayfa Sosyal Medya Kalp Yarası dizisinin dünya çapındaki etkisi Yağmur Tanrısevsin’e hala güzel anılar yaşatıyor!

Kalp Yarası dizisinin dünya çapındaki etkisi Yağmur Tanrısevsin’e hala güzel anılar yaşatıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2021 yılında başlayan ve 2022 yılının Şubat ayında 32. bölümüyle final yapan Kalp Yarası dizisi çok özel bir proje oldu. 2023 yılının Şubat ayında Türkiye’yi sarsan büyük deprem felaketinde Kalp Yarası dizisinin çekimlerinin yapıldığı Antakya’nın da büyük zarar gördüğünü, çekim mekanlarının yıkıldığını hatırlatmakta fayda var.

Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi hem hikayesindeki güçlü dram ile izleyicileri etkiledi hem dünyanın birçok ülkesine yayılarak etkili bir yerli dizi oldu hem de depremde büyük zarar gören Antakya’da çekilen son dizi olması da öne çıktı.

Kalp Yarası dizisinin hala etkisinde olan yurt dışında çok fazla izleyici bulunuyor. Hayranlarının bu sevgisini zaman zaman sosyal medyada aldığı mesajlarla hisseden Yağmur Tanrısevsin, yaşadığı iki olayı ise unutamıyor.

İspanyolca konuşulan ülkelerde büyük hayran kitlesi elde eden Kalp Yarası dizisinin takipçileri ünlü oyuncunun doğum gününü de unutmadı. İspanyol bir hayranından doğum gününde çok güzel bir pasta aldığını söyleyen Yağmur Tanrısevsin, duygularını şu sözlerle ifade etti:

“Güzel bir sene oldu benim için, yazı da güzel geçirdim. Çok tatlı hediyeler aldım. İspanya’dan en son oynadığım Kalp Yarası dizisini izleyen fanlardan birisi, çok güzel bir pasta yapmış. Çok anlamlı oldu hatta fotoğraf paylaştım. Londra’ya giderken bir paylaşım yapmıştım, hayallerimden ve eğitimden bahsetmiştim. Onunla ilgili çok anlamlı bir pasta yapmışlar ve çok güzeldi. 3 senedir İspanya’dan bana böyle hediyeler geliyor, çok tatlılar, çok kıymetliler.”

Kalp Yarası dizisinin dünya çapındaki etkisi Yağmur Tanrısevsin'e hala güzel anılar yaşatıyor! 7

Türk dizilerinin yurt dışında izleyicileri ne kadar çok etkilediğinden de bahseden oyuncu, kendisine Türkçe öğrenmek için çalıştığını söyleyen birçok hayranından mesaj geldiğini de anlattı.

Yağmur Tanrısevsin, “Çok güzel, Türk dizilerini çok seviyorlar ve severek izliyorlar. Türkçe öğrenmeye başlayan kişiler var. Ben yeni Türkçe öğrenmeye başladım diye mesajlar atıyorlar. Ben de gördüğüm zaman cevap veriyorum. Çok kıymetli bence” diye konuştu.

Londra’da kendisini geliştirmek için eğitimler de alan oyuncu, son 3 yıldır hayranlarından çok çeşitli hediyeler aldığını ve bundan da büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.