Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Babalık heyecanı yaşayan Burak Yamantürk yeniden setlere dönüş yapıyor

Babalık heyecanı yaşayan Burak Yamantürk yeniden setlere dönüş yapıyor

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Özge Özpirinçci ile 7 yıldır aşk yaşamakta olan ve sevgilisinin de hamile olması ile de büyük mutluluk yaşayan ünlü oyuncu Burak Yamantürk, setlere ise yeniden dönmenin hazırlığını yapıyor.

Allah Yazdıysa Bozsun isimli bir sinema filmi ile yeniden setlere dönüş yapacak olan Burak Yamantürk’ü izleyiciler en son 2019 yılında Sevgili Geçmiş dizisinde Kenan ve ardından da 2020’de Ya İstiklal Ya Ölüm isimli mini dizide Hayati Bey karakterleri ile görmüştü.

Burak Yamantürk pandemi sürecinin başında TRT1 dizisinde yer almasından sonra 1 yıldan uzun süredir dizilerden uzakta bulunan isimler arasında… Oyuncu, Barış Yöş’ün yönetmenliğini yaptığı yeni sinema filmi ile birlikte tekrar setlere çıkıyor.

Babalık heyecanı yaşayan Burak Yamantürk yeniden setlere dönüş yapıyor 7

Önümüzdeki günlerde filmin çekimlerinin başlaması beklenirken, oyuncunun Burak karakterini canlandıracağı ve Gonca Vuslateri ile de partner olacağı belirtiliyor. Vuslateri’nin canlandıracağı Irmak ile Burak karakterlerinin eğlenceli hikayesini izleyeceğimiz filmin kadrosunda da önemli isimler var.

Nurseli İdiz, Pelin Öztekin, Öznur Serçeler, Köksal Engür ve Emre Dinler gibi isimleri buluşturan Allah Yazdıysa Bozsun isimli sinema filmi romantik bir komedi yapımı olarak öne çıkacak.

2012 yılında Veda isimli dizi ile setlere adım adan Burak Yamantürk, Tatar Ramazan dizisinde Elmas olarak dikkat çekmiş; Yasak, Acı Aşk, İçimdeki Fırtına, Kayıt Dışı ve Dip isimli yapımlarda da boy göstermişti. Sonrasında Sevgili Geçmiş ve Ya İstiklal Ya Ölüm isimli dizilerde bulundu.