Ana sayfa Dizi Haberleri Kalp Yarası’nın yayın tarihi belli oldu!

Kalp Yarası’nın yayın tarihi belli oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV ekranında izleyicilerle izleyicilerle buluşmaya hazırlanan Kalp Yarası dizisinin yayın tarihi belli oldu. Dizinin, bir değişiklik olmadığı takdirde 1 Temmuz Perşembe akşamı yayınlanacağı duyuruldu.

Yapımını Süreç Film’in üstlendiği atv’nin yeni dizisi Kalp Yarası, zengin oyuncu kadrosuyla ve görkemli prodüksiyonu dikkat çekiyor.

Başrollerini Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin’in paylaştığı, Merve Çağıran, Toprak Can Adıgüzel, Şenay Gürler, Mahir Günşiray, Meltem Gülenç ve Rıza Akın gibi usta isimlerin eşlik ettiği Kalp Yarası çok yakında ATV ekranlarında olacak. Antakya’nın etkileyici coğrafyasında çekilen dizi, Tomris Giritlioğlu’nun bir hikayesinden uyarlandı.

Kalp Yarası, Antakya’nın köklü ailelerinden birinin veliahtı Ferit ile hayatta kendi ayakları üzerinde durmayı her şeyin önüne koyan Ayşe’nin imkansızlıklara direnen aşk öyküsünü anlatacak. Dizi, nispeten daha ağır konusuyla komedi ağırlıklı yaz dizilerinin arasından sıyrılmaya çalışacak.

Dolayısıyla yönetmenliğini Yıldız Hülya Bilban’ın, senaryo yazarlığını Sema Ali Erol, Mahir Erol ve Özgül Türküler Akad’ın üstlendiği Kalp Yarası’nı büyük bir sınav bekliyor.

Dizinin başrol oyuncusu Gökhan Alkan, canlandırdığı Sancakzadelerin veliahtı Ferit Sancakzade karakteri için “Ferit, Amik Ovasının bereketli topraklarında köklü bir ailenin evladı olarak doğmuş oranın suyunu içmiş, güneşinde kavrulmuş, adaleti hayatının merkezine koyarak hukukçu olmuş; korkusuz, gururlu, mağrur ama bir o kadar da naif biri” diye tanımladı.