Ana sayfa Dizi Fragmanları Ramo dizisinden sonra İlker Aksum yine çok konuşulacak bir diziyle geliyor!

Ramo dizisinden sonra İlker Aksum yine çok konuşulacak bir diziyle geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Usta oyuncu İlker Aksum uzun yıllardır ekranda bulunan bir isim. En son Adana’da bir trafik kazası geçiren ve mucize eseri yara almadan kazayı atlatan oyuncu, en son Ramo isimli dizide başrolde yer almıştı.

2 sezon süren Show TV’nin Ramo dizisindeki Hasan karakteri ile yine başarılı bir performans ortaya koyan İlker Aksum, bir sinema filminin çekimlerinde yer almasının yanı sıra, yeni sezon için bir dizi anlaşması da yaptı.

TRT1’in yeni sezondaki iddialı dizisi olan Mevlana’da İlker Aksum’un da yer alacağı ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre,Timuçin Esen’in başrolünde yer aldığı dizi için İlker Aksum ile anlaşma yapıldı. Ayrıca Akrep dizisiin finalinden sonra Yusuf Çim’in de bu diziye katıldığı ortaya çıktı.

Ali Aydın’ın hikayesini yazdığı diziyi Can Ulkay yönetecek. Çekimleri Konya’da yapılacak olan Mevlana dizisinin de güçlü bir kadrosu var.

Kaan Yıldırım, Ahmet Mümtaz Taylan, Baki Davrak, Burç Kümbetlioğlu, Ushan Çakır, Mert Karabulut, Özlem Tokaslan ve Mert Turak gibi isimler dizideki diğer önemli oyuncular olarak dikkatleri çekiyor.