Ana sayfa Sosyal Medya Kalp Yarası’nın yıldızı Gökhan Alkan fotoğraf paylaştı, sevgilisi Nesrin Cavadzade şaşırdı!

Kalp Yarası’nın yıldızı Gökhan Alkan fotoğraf paylaştı, sevgilisi Nesrin Cavadzade şaşırdı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ekranların iki ünlü ismi; ATV’nin reyting rekortmeni dizisi’Kalp Yarası’ ile kariyerinde sıçrama yaşayan  Gökhan Alkan ve Üç Kuruş dizisi ile Show TV’de ekranlara gelmeye hazırlanan Nesrin Cavadzade.

Birlikte rol aldıkları Yasak Elma dizisinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan ünlü çift, Ağustos ayında nişanlanmıştı.Datça’da bir otelde yer ayırtan yakışıklı oyuncu Gökhan Alkan, kendi ve sevgilisinin ailesini burada toplanmıştı. Sevgilisi Nesrin Cavadzade’ye romantik bir evlilik teklifinde bulunan Gökhan Alkan ‘Evet’ yanıtını almıştı.

Zaman zaman haklarında ayrılık haberleri çıksada çiftin ilişkisi tüm hızıyla devam ediyor. Gökhan Alkan sık sık  instagram hesabından sevgilisiyle fotoğraflarını paylaşıyor.

Kalp Yarası'nın yıldızı Gökhan Alkan fotoğraf paylaştı, sevgilisi Nesrin Cavadzade şaşırdı! 8

Alkan’ın son paylaşımına Nesrin Cavadzade’nin yaptığı yorum dikkat çekti. Güzel oyuncu, birlikte fotoğraflarının altına ‘Hesabın mı hacklendi? yazdı. Cavadzade’nin bu sorusu takipçilerde de merak uyandırdı. Nesrin Cavadzade’nin yorumuna pek çok cevap verildi. Alkan ise sevgilisine kalp emojisiyle yanıt verdi.

Kalp Yarası'nın yıldızı Gökhan Alkan fotoğraf paylaştı, sevgilisi Nesrin Cavadzade şaşırdı! 9

Instagram’da 3 milyon takipçisi bulunan Gökhan Alkan’ın romantik paylaşımı takipçilerinden kısa sürede binlerce yorum ve beğeni aldı. Öte yandan çiftin evlilik hazırlıklarına başladığı ve düğün yeri için yine Datça’da karar kıldığı haberleri de basında yer alıyor.