Ana sayfa Dizi Haberleri Bu ikili çok konuşulur! Nurgül Yeşilçay ve Emre Kınay yeni bir projede bir araya geliyor!

Bu ikili çok konuşulur! Nurgül Yeşilçay ve Emre Kınay yeni bir projede bir araya geliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay — Nurgül Yeşilçay ve Emre Kınay… Her ikisi de ekranların en başarılı karakter oyuncularından. İki deneyimli oyuncu yeni bir projede bir araya geliyor ve izleyicileri yeni bir macera yaşatmaya hazırlanıyor.

Nurgül Yeşilçay, İkinci Bahar dizisiyle hayatımıza girdi, bir daha da çıkmadı. O günden bu yana birçok başarılı dizide yer alan oyuncu gencecik bir kız olarak girdiği dizi dünyasında artık olgunluk dönemini yaşıyor. Artık anne rollerini canlandıran yetenekli oyuncuyu en son Fox TV’de yayınlanan Kefaret dizisiyle izlemiştik.

Emre Kınay’ı da ilk olarak 1999 yılında Yılan Hikayesi dizisiyle tanıdık. Kanal D’de yayınlanan polisiye diziyle dizi dünyasına çok hızlı bir giriş yapan deneyimli oyuncu, en son Ramo dizisinde Şerif karakteriyle karşımıza çıkmıştı.

Bu ikili çok konuşulur! Nurgül Yeşilçay ve Emre Kınay yeni bir projede bir araya geliyor! 7

Nurgül Yeşilçay ve Emre Kınay şimdi ikili olarak hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. İkilinin yeni dizisinin adı henüz belli olmadı. Diziyle ilgili henüz çok fazla açıklama yok. Ancak ekibin sete çıktığı haberi dün sosyal medyada paylaşıldı.

Nurgül Yeşilçay, en son Kim Bu Aile isimli sinema filminde yer aldı ve yeni imajıyla dikkat çekti.. Bugüne kadar hep koyu renk saçlarıyla izlediğimiz güzel oyuncu bu kez sarışın bir karakter ile geliyor. Yeşilçay birkaç gün önce sosyal medyada yeni halinin fotoğrafını paylaşmış, filminin de ilk duyurusunu yapmıştı.

Nurgül Yeşilçay ile Emre Kınay’ın başrolünde yer alacağı dizi projesinin Fox TV’de yayınlanması için görüşmeler yapıldığı gelen bilgiler arasında bulunuyor.