Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D, Çatı Katı Aşk’a sabır gösteriyor da Star TV, İyi Günde Kötü Günde’ye niye final yaptırıyor?

Kanal D, Çatı Katı Aşk’a sabır gösteriyor da Star TV, İyi Günde Kötü Günde’ye niye final yaptırıyor?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Televizyon ekranında onca dizi olunca reyting yarışı da çok çetin geçiyor. Cumartesi akşamları için de müthiş bir yarış izliyoruz. Total performansı çok iyi olan Kuzey Yıldızı dizisi güçlü duruşunu sürdürüyor. Show TV’nin dizisi AB ve ABC1 gruplarında ise düşük reytinglerle ilerlemeye devam ediyor.

TRT1’in Perşembe gününe alarak 4. sezonunda gün değişikliği yaptığı Kalk Gidelim’in AB grubunun en iyi reytingini elde eden dizi olması da şaşırtıcı bir detaydı. Önümüzdeki Cumartesi günü Gönül Dağı dizisi başlıyor ve performansı da merakla beklenecek.

Zümrüdüanka ise total grubunda 4’lü reytinglerin üzerine çıkarak iyi bir yolda olduğunu gösterdi. Dizinin ikinci sezonu açıldıkça ve hikayeler de daha ilgi çekici oldukça bu durum reytinglere olumlu yansıyor. İlk sezondaki oranlarından uzak olsa da Zümrüdüanka’nın çıkışta olması önemli bir detay.

AB grubunda Kalk Gidelim’den sonra en çok izlenen dizinin Zümrüdüanka olduğunu da hatırlatalım.

Kanal D, Çatı Katı Aşk'a sabır gösteriyor da Star TV, İyi Günde Kötü Günde'ye niye final yaptırıyor? 9

Çatı Katı Aşk, Kanal D ekranında yoluna sıkıntısız devam ediyor. Ancak reytingleri düşük… 14 bölümü yayınlanan diziye geçtiğimiz hafta Selin Şekerci katılmıştı. Oyuncunun gelişi hikayenin de daha ilgi çekici olmasını sağladı. Ancak reytingleri çok da değişmedi. 2’li oranlarda olan Çatı Katı Aşk dizisi için şimdilik Kanal D’nin ciddi bir sabır gösterdiğine şahit oluyoruz.

Star TV ise geçen sezon 13 bölümünü yayınlandığı ve kalan son 3 bölümünü bu Çarşamba’dan itibaren yayınlayacağını da duyurdu. Güvercin dizisine sabır gösteren ve vefalı davranan Star TV’nin, çok iddialı başlayan İyi Günde Kötü Günde dizisinin biletini hemen kesmesi eleştiri konusu oldu.

Kanal D, Çatı Katı Aşk'a sabır gösteriyor da Star TV, İyi Günde Kötü Günde'ye niye final yaptırıyor? 10

Elçin Sangu’nun da Star TV’nin aldığı karara tepki gösterdiği biliniyor. Oyuncu, 6 bölümde hiçbir işin kendisini anlatamayacağını belirtirken oldukça da haklı. Ayrıca yapımda ve ekipte herhangi bir sorun olmadığını dile getiren Elçin Sangu, final kararının Star TV tarafından alındığına değindi.

Esasında İyi Günde Kötü Günde dizisinin reytinglerinin Kanal D’nin 14 haftadır sabır gösterdiği Çatı Katı Aşk’tan daha çok da kötü olduğu söylenemez. Elbette ki Elçin Sangu ve arkadaşları bu sezon istedikleri çıkışı yapamadı. Ancak Star TV’nin de sabır göstermediği bir gerçek.

İyi Günde Kötü Günde dizisi 17 Ekim Cumartesi akşamı yayınlanacak 6. bölümü ile final yapacak.

10 Ekim Cumartesi akşamı ilk 10 program listesini aşağıda bulabilirsiniz.

Kanal D, Çatı Katı Aşk'a sabır gösteriyor da Star TV, İyi Günde Kötü Günde'ye niye final yaptırıyor? 11