Ana sayfa Dizi Fragmanları Kanal D dizisi adım adım finale doğru gidiyor!

Kanal D dizisi adım adım finale doğru gidiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle Haziran ayından bu yana buluşmakta olan romantik komedi dizisi Aşkın Tarifi için yolun sonuna gelindi.

Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk’ün başrollerinde yer aldığı dizi için final kararı alındı. Pazartesi akşamları yayınlanan Aşkın Tarifi, Kanal D’nin beklentilerini karşılama noktasına ulaşamadı… Dizinin reytingleri hiç de iyi değil ve yaz döneminin bitecek olması nedeniyle Aşkın Tarifi’ni kış döneminde düşünmeyen Kanal D, final kararını verdi.

Aşkın Tarifi dizisinin dün akşam 11. bölümü yayınlandı. İzleyiciler buruk bir şekilde finali bekliyor… 12. yeni bölümü 30 Ağustos Pazartesi akşamı yayınlanacak olan dizinin final bölümü ise 6 Eylül Pazartesi akşamı ekrana gelecek.

Kanal D dizisi adım adım finale doğru gidiyor! 7

13. bölümü ile birlikte vedaya hazırlanan dizinin finalinde neler yaşanacağı da merakla bekleniyor. Dizinin hayranları gelinen bu noktadan hiç memnun değil. Serra Arıtürk ilk dizisinde iyi bir çıkış yaptı ve Aşkın Tarifi genç oyuncu adına güzel bir yapım oldu.

Ancak Kadir Doğulu hayranları bekledikleri gibi bir geri dönüş olmadığı için oyuncunun kış dönemi için de bir dizide yer almasını istiyor.

Aşkın Tarifi’nin 12. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Naz, Fırat’la konuşmak için mahalleye geliyor. Fırat ise incinen duyguları karşısında Naz’a olan kırgınlığını ifade etmeye çalışıyor. Peki ikili arasında esen soğuk rüzgarlar ne zaman son bulacak?