Ana sayfa Dizi Haberleri Kanunsuz Topraklar dizisinin sürpriz karakteri bakın hangi ünlünün oğlu çıktı?

Kanunsuz Topraklar dizisinin sürpriz karakteri bakın hangi ünlünün oğlu çıktı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarının merakla beklenen yeni dizilerinden Kanunsuz Topraklar, yakında izleyicilerle buluşacak. Dizinin çekimlerine yoğun bir tempoda devam ediliyor. Yaklaşık 2 aydır ekipler çalışmalarını sürdürüyor ve ortaya da çok iyi bir dizinin çıktığı setten gelen bilgiler arasında bulunuyor.

Esra Bilgiç ile Uğur Güneş ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin etkileyici bir oyuncu kadrosu var. Dizi hayranları da 1940’lı yıllarda geçen ve maden ocaklarına vurgu yapan, büyük bir aşk öyküsünü anlatacak diziyi heyecanla bekliyor. Esra Bilgiç, instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla çekimlerden farklı pozlarını yayınlayarak heyecanı daha da artırıyor.

Kanunsuz Topraklar dizisinin sürpriz karakteri bakın hangi ünlünün oğlu çıktı? 8

Dizide yeni bir isim daha izleyicilerle buluşacak ve bu isim usta oyuncu Cem Davran’ın oğlu… Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre 28 yaşındaki Hür can Davran, iddialı dizinin kadrosuna seçildi.

Babası Cem Davran’ın izinden giden Hür Can, eminiz çok heyecanlıdır. Tabii ki aynı heyecanın babasında da olduğunu tahmin etmek zor olmayacaktır. En son Aşkın Tarifi dizisinde rol alan Cem Davran, uzun yıllardır sinema ve televizyon yapımlarının vazgeçilmez isimlerinden birisi oldu.

Kanunsuz Topraklar dizisinin sürpriz karakteri bakın hangi ünlünün oğlu çıktı? 9

Bakalım Hür Can Davran nasıl performans sergileyecek ve Kanunsuz Topraklar dizisi kariyeri açısından bir başarı hikayesine dönüşecek mi?

Genç oyuncuyu dizide Yusuf karakterinde izleyebilirsiniz.