Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D dizisi baştan aşağıya değişti, Fox TV’de bir dizi final yapıyor, atv’de yeni dizi başlıyor!

Kanal D dizisi baştan aşağıya değişti, Fox TV’de bir dizi final yapıyor, atv’de yeni dizi başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Önümüzdeki 1 haftalık dönemde diziler dünyasında önemli gelişmelerin yaşanacağına şahitlik edeceksiniz. Kanal D, Fox TV ve atv ekranlarını yakından takip edenler diziler konusunda üst üste önemli gelişmelerin de yaşanacağını biliyor. Ancak bilmeyen de büyük bir izleyici kitlesi var ve sürprizlere hazır olun…

Öncelikle 6 Ocak Çarşamba akşamı Fox TV ekranlarında yayınlanmakta olan Zümrüdüanka dizisine veda edeceğiz. Alp Navruz ve Ceren Yılmaz ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi, 26.bölümü ile birlikte bu hafta final yaparak son kez ekrandaki yerini alacak. Dizi reytinglerinin düşük olması nedeniyle bitiyor ama, senaryonun son dönemde izleyicileri fazlasıyla rahatsız etmesi de eleştiri konusu olmuştu.

Kanal D dizisi baştan aşağıya değişti, Fox TV'de bir dizi final yapıyor, atv'de yeni dizi başlıyor! 10

Kanal D ekranında ise 7 Ocak Perşembe akşamı Türkiye’de belki de bir ilke şahitlik edeceksiniz. İlk 4 bölümü İyi Aile Babası ismiyle yayınlanan dizinin oyuncu kadrosu aynı kaldı ve Naz Elmas da eklendi. Ancak hem ismi hem de konsepti baştan aşağıya değişti… Babam Çok Değişti olarak ekrana gelecek olan dizinin başrollerinde yine Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu, Salih Kalyon, Melek Baykal ve Timur Acar bulunuyor. Ancak dizinin senaryosu artık Birol Güven’e emanet edildi. Güven, Çocuklar Duymasın izleri de taşıyan yeni bir konsept hazırladı ve ilk bölüm de bu hafta yayınlanacak.

Kanal D dizisi baştan aşağıya değişti, Fox TV'de bir dizi final yapıyor, atv'de yeni dizi başlıyor! 11

atv ekranında ise bu hafta önemli gelişmeler var. Akıncı dizisinin 1 Ocak Cuma günü yayın hayatına başlamasının ardından Hercai artık Pazar akşamları ekranda olacak. 10 Ocak Pazar akşamı da Hercai dizisinin 54. yeni bölümünü izleyebileceksiniz.

Kanal D dizisi baştan aşağıya değişti, Fox TV'de bir dizi final yapıyor, atv'de yeni dizi başlıyor! 12

atv’deki bir diğer önemli gelişme ise 11 Ocak Pazartesi akşamı yaşanacak. Burak Deniz ve Alina Boz’u başrolde buluşturan Maraşlı dizisi ilk bölümü ile ekrandaki yerini alacak. Dizinin hayranları fragmanları çok beğenmişti. Yapımın kalitesi de kendisini hissettiriyor. Maraşlı dizisi pazartesi reyting rekabetine de yeni bir soluk getirecek…

Kanal D dizisi baştan aşağıya değişti, Fox TV'de bir dizi final yapıyor, atv'de yeni dizi başlıyor! 13