Ana sayfa TV Programları Müge Anlı’nın programında hem üzücü hem sevindirici gelişme!

Müge Anlı’nın programında hem üzücü hem sevindirici gelişme!

tarafından ker_def

Müge Anlı’nın yayını ihbar kabul edildi! Sosyal Hizmet uzmanları aile hakkında inceleme başlattı! Isparta’da annesi ile birlikte yaşayan engelli 31 yaşındaki Gülsüm Doğan, 9 gün önce kaybolmuştu. Müge Anlı’da aranan engelli kadın, Burbur’da ormanlık alanda donarak ölmüş halde bulundu.

Araştırmacı-Gazeteci Müge Anlı, kayıp olayını araştırırken bir aile dramını da ortaya çıkardı. Gülsüm Doğan’ın annesi de kendisi gibi engelliydi ve hayatını tek başına idame ettirecek durumda değildi.

Annenin bu perişan durumunu ekrana getirip bir çözüm yolu ararken, canlı yayını ihbar kabul eden Isparta Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü devreye girdi. Ailenin yaşadığı eve sosyal hizmetler uzmanları gönderildi. Yapılacak incelemenin ardından 72 yaşındaki kadın hakkında gerekli işlemler yapılacak.

4 Ocak Pazartesi günün yayınlanan programda ayrıca; 5 ay önce kaybolan 16 yaşındaki Yiğit Poyraz, Moğolistan’daki annesiyle Müge Anlı’da kavuştu!

Araştırmacı-Gazeteci Müge Anlı, geçtiğimiz haftadan beri 5 ay önce kaybolan 16 yaşındaki Yiğit Poyraz’ın peşindeydi. Küçük çocuğu bulabilmek için 3 günde İstanbul’u altını üstüne getiren Anlı’nın çalışmaları sonuç buldu. Yiğit Poyraz, Kadıköy’de börek yerken bulundu. Moğolistan’da yaşayan annesi ile de 5 ay sonra Müge Anlı’nın canlı yayınında kavuştu.