Ana sayfa Dizi Haberleri Exxen’e patlama yaptıran dizileri oldu! Acun Ilıcalı üye sayısını açıkladı!

Exxen’e patlama yaptıran dizileri oldu! Acun Ilıcalı üye sayısını açıkladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Exxen platformu 1 Ocak itibari ile yayın hayatına başladı. Henüz daha yeni bir içerik platformu olmasına rağmen kısa sürede büyük bir tanıtım gerçekleştiren Exxen, O Ses Yılbaşı programında da yapılan reklamların etkisiyle, geniş kitleler tarafından duyuldu.

Exxen’de öne çıkan yapımların ise farklı konseptlerdeki dizileri olduğu görülebilir. En beğenilen yapımları da izleyiciler sosyal medyada yaptıkları yorumlarla ifade ettiler.

Hükümsüz, Şeref Bey, Gibi, İşte Bu Benim Masalım, Sihirli Annem, Yetiş Zeynep, Öğrenci Evi, Vahşi Şeyler dizileri Exxen platformunun en çok beğenilen içerikleri olarak öne çıkmıştı. Tabii ki henüz bu dizilerin tüm bölümleri yok, izleyiciler tüm bölümlerin de yüklenmesini heyecanla bekliyor.

Exxen, platformunun 3 gün içinde ulaştığı abone sayısının 500 bin olması da çok önemli bir gelişme olarak görülüyor. Ilıcalı, ilgiye teşekkür etti ve şu mesajı yayınladı:

“3 günde 500 bin üyeyi geçtik. Bize inanan izleyicilerimize çok çok teşekkürler… Çok emek verdik, karşılığını böyle almaktan daha güzel bir şey yok. İyi ki varsınız.”

Exxen'e patlama yaptıran dizileri oldu! Acun Ilıcalı üye sayısını açıkladı! 7