Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D, erken yayından kaldırdığı Baht Oyunu dizisi yeniden gündemde!

Kanal D, erken yayından kaldırdığı Baht Oyunu dizisi yeniden gündemde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz yaz aylarında yayınlanan romantik komedi dizisi Baht Oyunu, 17. bölümü ile birlikte final yapmıştı. Ancak diziyle ilgili hala sosyal medyada birçok paylaşım yapılması ve özlem duyulması dikkatleri çekiyor.

Özellikle başrolde yer alan Aytaç Şaşmaz ile Cemre Baysel ikilisinin etkileyici performansı akıllardan çıkmıyor. İki ünlü ismin dizide tanıştıktan sonra aşk yaşamaya başlamaları da bir dizi aşkının daha gerçek olmasına neden olmuştu… İkilinin aşkı sürüyor ve hayranları da onları birbirine çok yakıştırıyor. Kanal D ise hala Baht Oyunu dizisinden fayda sağlamaya devam ediyor.

Yurt dışında özellikle romantik komedi dizilerine büyük ilgi var. Erkenci Kuş ve Sen Çal Kapımı bu konuda çok önemli işler başardı. Ada Masalı dizisi de İspanya gibi önemli ülkelerde yayınlanıyor. Baht Oyunu dizisine de yurt dışından ilgiyi artırmak için Kanal D atağa kalktı.

Kanal D, erken yayından kaldırdığı Baht Oyunu dizisi yeniden gündemde! 7

Dizi fuarlarında Kanal D’nin standında Camdaki Kız ve Üç Kız Kardeş’in yanı sıra, Baht Oyunu dizisi de bulunuyor. SerieS Mania fuarında dikkat çeken Kanal D dizileri, şimdi de 4 Nisan’da yapılacak olan MIPTV fuarında tanıtılacak.

Kanal D’nin bu üç dizisinin de ilgi görmesi beklenirken, aylar önce final yapan Baht Oyunu dizisinin yeniden gündeme gelmesi de hayranlarını memnun etti.